Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιασκέδασηΜε Ελληνικό στίχο και ζουρνά η Ελλάδα στην Eurovision 2024

Με Ελληνικό στίχο και ζουρνά η Ελλάδα στην Eurovision 2024

Στο φώς ήρθαν οι πρώτες πληροφορίες για το τραγούδι, με το οποίο η Μαρίνα Σάττι, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Με βάση όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή “Super Κατερίνα” υπάρχει ήδη ένα επικρατέστερο τραγούδι για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα. Πρόκειται για ένα τραγούδι με Ελληνικό στίχο και ζουρνά. Παράλληλα, στην εκπομπή παρουσιάστηκε και βίντεο με την τραγουδίστρια Ingrid Jasmin από τη Νορβηγία που διεκδικεί τη νίκη στον τελικό της χώρας της και παρουσιάζει μεγάλη ομοιότητα με το στιλ της Ελληνίδας εκπροσώπου.

Η Αυστρία επιλέγει τον καλλιτέχνη αλλά και το τραγούδι της για τη Eurovision με εσωτερική επιλογή από το 2017. Η εφημερίδα Kronen Zeitung ανέφερε ότι μια 25μελης κριτική επιτροπή αποτελούμενη από ειδικούς της μουσικής και έξι fan club κλήθηκαν να παρακολουθήσουν τις ζωντανές ακροάσεις που πραγματοποιήθηκαν στα στούντιο του ORF για να καθορίσουν τη συμμετοχή της χώρας. Συνολικά, 14 τραγούδια έφτασαν στις live auditions, όπου η κριτική επιτροπή και οι φίλοι του θεσμού βοήθησαν στη λήψη της απόφασης. Αν και αρχικά υπήρχε η σκέψη για δημόσια ψηφοφορία, ο Forcher δήλωσε προηγουμένως ότι αυτή έπρεπε να καταργηθεί για λόγω “νομικών κολλημάτων”.

Πηγή:in.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα