Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Τον Ιούνιο ο ετήσιος θεσμός του "Φεστιβάλ Επταπυργίου"

Θεσσαλονίκη: Τον Ιούνιο ο ετήσιος θεσμός του “Φεστιβάλ Επταπυργίου”

- Advertisement -

Το “Φεστιβάλ Επταπυργίου” διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από τις 5 Ιουνίου μέχρι τις 23 Ιουλίου.

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ που διαχρονικά έχει φιλοξενήσει μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα τόσο του Ελληνικού καλλιτεχνικού χώρου, όσο και της διεθνούς σκηνής. Όπως ανέφερε η πρόεδρος και καλλιτεχνική διευθύντρια κέντρου πολιτισμού της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κα Άννα Μυκωνίου, έργα και καλλιτέχνες διεθνούς αναγνώρισης σε ένα μοναδικό μνημείο, συνθέτουν ένα παζλ που καλύπτει πολύ μεγάλο εύρος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων (όπερα, αφιερώματα, βραδιές ποίησης και μουσικής, συναυλίες έντεχνης μουσικής), ενώ στόχος είναι να γίνει το φεστιβάλ το “μικρό Ηρώδειο” της Θεσσαλονίκης.

Στο επίκεντρο της φετινής εκδήλωσης θα βρίσκεται η γυναίκα, ενώ σε συνεργασία με καλλιτεχνικούς φορείς από ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα θα φιλοξενηθούν σε αυτό 15 παραστάσεις σε 7 παραγωγές, ενώ θα συμμετάσχουν 270 καλλιτέχνες και 45 τεχνικοί, ώστε να παρουσιάσει στο κοινό της Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο πολιτιστικό δρώμενο το καλοκαίρι του 2024, με πολύ οικονομικά εισιτήρια.

Πηγή:ertnews.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα