Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτισμόςΘεσσαλονίκη: Η ιταλική κωμωδία «Κάνε παιδιά να δεις καλό» στο Δημοτικό Σινέ...

Θεσσαλονίκη: Η ιταλική κωμωδία «Κάνε παιδιά να δεις καλό» στο Δημοτικό Σινέ Τζένη Καρέζη με δωρεάν είσοδο

Με την οικογενειακή σάτιρα «Κάνε παιδιά να δεις καλό» συνεχίζονται οι προβολές στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο Τζένη Καρέζη του Δήμου Παύλου Μελά, με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο.

Με αφορμή τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της οικογένειας, εγωιστές παππούδες και γιαγιάδες, φίλοι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού και απίθανες baby-sitters μετατρέπουν τη ζωή του ζευγαριού σε κόλαση, στην ιταλική κωμωδία του Τζουζέπε Μπονίτο.

Το ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ καλεί τους κατοίκους του Δήμου Παύλου Μελά και τους επισκέπτες να απολαύσουν μαγικές κινηματογραφικές βραδιές με επιτυχίες της 7ης τέχνης, υπενθυμίζοντας ότι και για τη φετινή περίοδο, η είσοδος είναι δωρεάν για όλες τις προβολές, ενώ οι θεατές καλούνται προαιρετικά να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά με το … εισιτήριο αγάπης, δηλαδή συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας για τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ 2022

Ταυτότητα ταινίας

Κάνε παιδιά να δεις καλό

Figli

Έτος: 2020 | Ιταλική | ∆ιάρκεια: 97’ | Κ-14

Σκηνοθεσία: Τζουζέπε Μπονίτο

Ηθοποιοί: Βαλέριο Μασταντρέα, Πάολα Κορτελέσι, Στέφανο Φρέσι

Ιταλική κωμωδία οικογενειακών αναταράξεων και συγκινήσεων που πετυχαίνει να κάνει τον θεατή συμμέτοχο.

Η Σάρα κι ο Νίκολα είναι ένα παντρεμένο ερωτευμένο ζευγάρι. Έχουν την εξάχρονη κόρη τους, όλα κυλούν αρμονικά. Ώσπου αυτή την αρμονία έρχεται να ανατρέψει η άφιξη ενός νέου μωρού. Η αϋπνία, η κούραση, οι αλληλοκατηγορίες, ο ανταγωνισμός, η ζήλεια της μικρής, ο παραλογισμός των πεθερικών, όλα θα σταθούν εμπόδιο στην ψυχραιμία της Σάρα και του Νίκολα που, για να το υπερπηδήσουν, δεν θέλουν παρά να πηδήξουν από το παράθυρο…

Πέμπτη 25.8 – Τετάρτη 31.8, ώρα προβολής: 9.15 μ.μ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα