Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτισμόςΘεσσαλονίκη: «Άσπρο Πάτο» του Τόμας Βίντερμπεργκ στο Θερινό Σινεμά Τζένη Καρέζη -...

Θεσσαλονίκη: «Άσπρο Πάτο» του Τόμας Βίντερμπεργκ στο Θερινό Σινεμά Τζένη Καρέζη – Με δωρεάν είσοδο

Συνεχίζονται οι προβολές στον αγαπημένο μας δημοτικό θερινό κινηματογράφο Τζένη Καρέζη με τη δανέζικη δραματική κομεντί «Άσπρο Πάτο» του Τόμας Βίντερμπεργκ, που κέρδισε Όσκαρ καλύτερης διεθνούς ταινίας 2021, Ευρωπαϊκά βραβεία καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, σεναρίου, α΄ ανδρικού ρόλου και πολλά ακόμα βραβεία.

Οι σινεφίλ της Θεσσαλονίκης έχουν τη δυνατότητα αυτό το  καλοκαίρι να απολαύσουν στο «Τζένη Καρέζη» του Δήμου Παύλου Μελά 10 ταινίες και 70 συνολικά προβολές, με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο, μέχρι και την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022.

Το ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ καλεί τους κατοίκους του Δήμου Παύλου Μελά και τους επισκέπτες να απολαύσουν μαγικές κινηματογραφικές βραδιές με επιτυχίες της 7ης τέχνης, υπενθυμίζοντας ότι και για τη φετινή περίοδο, η είσοδος είναι δωρεάν για όλες τις προβολές, ενώ οι θεατές καλούνται προαιρετικά να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά με το … εισιτήριο αγάπης, δηλαδή συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας για τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ 2022

Ταυτότητα ταινίας

Άσπρο Πάτο

Druk

Έτος: 2020 | ∆ανέζικη | ∆ιάρκεια: 117΄ | K-16

Σκηνοθεσία: Τόμας Βίντερμπεργκ

Ηθοποιοί: Μαντς Μίκελσεν, Τόμας Μπο Λάρσεν, Μάγκνους Μίλανγκ

Μια ομάδα καθηγητών σχολείου, τέσσερις κολλητοί φίλοι, μεσήλικα αγόρια που αποχαιρετούν πικραμένα το τρένο της νιότης, θέλουν να πειραματιστούν και να δοκιμάσουν μια καινούργια προσέγγιση στη ζωή και τη δουλειά: αποφασίζουν να πίνουν σταθερά, μόνο τις εργάσιμες ώρες και να διατηρούν ένα ελαφρύ επίπεδο μέθης σε όλη τη διάρκεια της μέρας για να ξεφύγουν από τη στασιμότητα, τις ψυχικές αναστολές και τα απωθημένα ετών. Κύριος σκοπός τους, ν’ αποδείξουν, όπως ακράδαντα πίστευε ο Χέμινγουεϊ, ότι μια λίγο μεγαλύτερη περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα, ανοίγει τη σκέψη στον έξω κόσμο, κάνει τα προβλήματα να φαίνονται μικρότερα και αυξάνει τη δημιουργικότητα. Ένα πείραμα που θα αποδειχθεί για μερικούς ίσως πετυχημένο και καταστροφικό για άλλους.

Πέμπτη 14.7 – Τετάρτη 20.7, ώρα προβολής: 9.15 μ.μ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα