Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΞεκινά με συναυλία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης το 53ο Φεστιβάλ Ολύμπου

Ξεκινά με συναυλία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης το 53ο Φεστιβάλ Ολύμπου

- Advertisement -

Για πεντηκοστή τρίτη υλοποιείται το Φεστιβάλ Ολύμπου με την επίσημη έναρξη να προγραμματίζεται για την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 9:30 στο ανακαινισμένο αρχαίο θέατρο Δίου.

Συγκεκριμένα η εναρκτήρια τελετή του φεστιβαλ θα γίνει παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού, κα Λίνας Μενδώνη, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία στην οποία θα συμμετάσχει το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης. Πρόκειται για μια συναυλία η οποία φέρει τον τίτλο «Σεργιανίζοντας …» και αποτελεί ένα μουσικοχορευτικό Σεργιάνι στην Παράδοση με μουσική και τραγούδια από την Θράκη, τη Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τον Πόντο, την Κρήτη, τη Ρούμελη, τη Μικρά Ασία και το Αιγαίο, πλαισιωμένο από σειρά αντίστοιχων χορευτικών συνόλων πολιτιστικών συλλόγων της Κατερίνης. Συντελεστές αυτής είναι η Μεικτή Χορωδία και Ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης Γυμνασίου-Λυκείου, με τη συνοδεία στο τραγούδι οι, Βιολέτα ΄Ικαρη, Σπύρος Σιώλος, Λευκοθέα Φιλιππίδη, Παναγιώτης Τουρνάς. Συμμετέχουν ακόμα: Μάνος Αχαλινοτόπουλος, Γιώργος Γλυκοκόκαλος, Λευτέρης και Μπάμπης Ραφαηλίδης. Την μουσική επιμέλεια – ενορχήστρωση έχει ο Νεκτάριος Παπαγεωργίου, με τον Άρη Κεραμάρη να έχε την Διεύθυνση της χορωδίας. Αντίστοιχα την Επιμέλεια Κειμένων έκανε η Ελισάβετ Σφέτσα, και την Σκηνοθεσία ο  Κωνσταντίνος Μυστακίδης. Αντίστοιχα ο Χρήστος Τασχουνίδης και ο Σύλλογος Γονέων Μουσικού Σχολείου Κατερίνης έχουν την Οργάνωση Παραγωγής.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης, Σύλλογος Γονέων Μουσικού Σχολείου Κατερίνης και Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου, και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.
Η είσοδος του κοινού στην εκδήλωση κοστίζει 12 €, ενώ η προπώληση των εισιτηρίων είναι στα 10 € (more.com). Σε περίπτωση κακοκαιρίας η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 στον ίδιο χώρο και ίδια ώρα.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 53ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΗ
~ Βιβλιοπωλείο «ΜΑΤΙ», Αβέρωφ 4, Τηλ.: 23510 31275
~ Βιβλιοπωλείο «ΝΕΣΤΩΡ», Κανάρη 5, Τηλ.: 23510 36024
~ Βιβλιοπωλείο «1900», Βασιλείου Β. 2, Τηλ.: 23510 28900
~ Βιβλιοπωλείο «ΣΑΒΒΙΔΗΣ», Μ. Αλεξάνδρου 47, Τηλ.: 23510 29380
ΛΙΤΟΧΩΡΟ
~ Τουριστικό κατάστημα «I LOVE OLYMPOS – ΚΑΨΑΛΗΣ», Αγ. Νικολάου 24, Τηλ.: 23520 83400
ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ
~ «ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ – ΑΜΑΝΑΤΗΣ», Τηλ.: 23520 42606

Τα εισιτήρια που διατίθενται σε μειωμένη τιμή προπώλησης, πωλούνται μέχρι και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας της παράστασης. Τα σημεία προπώλησης δε δέχονται χρηματικές συναλλαγές μέσω POS (χρήση τραπεζικής κάρτας), μόνο μετρητά.

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα