Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτισμόςΘρίαμβος για το Maestro στο IMDb

Θρίαμβος για το Maestro στο IMDb

- Advertisement -

Aυτή τη στιγμή το Maestro έχει συγκεντρώσει πάνω από 5.000 ratings στο IMDb, με τη βαθμολογία του να διαμορφώνεται στο 8,4, ενώ λαμβάνει και πολλά θετικά σχόλια στο Twitter.
Το Maestro ξεκίνησε το παγκόσμιο ταξίδι του στις 17 Μαρτίου και είναι πλέον διαθέσιμο παγκοσμίως στην πλατφόρμα Netflix.

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχει ήδη κερδίσει τους συνδρομητές, αφού μόλις τρεις ημέρες μετά την ένταξή της στην πλατφόρμα κατάφερε να μπει στη σχετική δεκάδα. Συγκεκριμένα, εξασφάλισε την όγδοη θέση στη λίστα του Netflix, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Flixpatrol για την Κυριακή 19 Μαρτίου.

Πρόκειται για τον ιστότοπο που παρέχει αξιολογήσεις και στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε δημοφιλείς πλατφόρμες streaming, όπως το Netflix, το Amazon Prime Video και το Disney+.

Επίσης, αυτή τη στιγμή το Maestro έχει συγκεντρώσει πάνω από 5.000 ratings στο IMDb, με τη βαθμολογία του να διαμορφώνεται στο 8,4, ενώ λαμβάνει και πολλά θετικά σχόλια. Οι χρήστες στο Twitter λατρεύουν την πλοκή και το σενάριό της, τις ερμηνείες των ηθοποιών, ενώ θραύση κάνει και το τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου, «Προσευχή».

Πηγή: Το Βήμα

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα