Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: «Καλοκαίρι στο θέατρο Κήπου» με 38 μουσικές και θεατρικές παραγωγές

Θεσσαλονίκη: «Καλοκαίρι στο θέατρο Κήπου» με 38 μουσικές και θεατρικές παραγωγές

- Advertisement -

Ανάσες δροσιάς, χαλάρωσης και πολιτισμού αναμένεται να δώσει στο κοινό το Φεστιβάλ “Καλοκαίρι στο Θέατρο Κήπου” που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα αλλά και το στόχο του Φεστιβάλ παρουσίασαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης, Βασίλης Γάκης.

Η Mezzosoprano Σταματία Μολλούδη μαζί με το σχήμα StaMatia έδωσαν στο κοινό μια πρώτη γεύση από τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που πρόκειται να ακολουθήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Καλοκαίρι στο Θέατρο Κήπου», το οποίο διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

«Μετά τη λατρευτική εβδομάδα. Μετά τις πρωτοβουλίες που πήραμε πριν από αυτή ερχόμαστε τώρα και προσθέτουμε το «Καλοκαίρι στο Θέατρο Κήπου» με μία σειρά από δεκάδες παραστάσεις μουσικές και θεατρικές», όπως ανέφερε ο δήμαρχος, Στέλιος Αγγελούδης, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων τη σημασία που δίνει η δημοτική αρχή στο κομμάτι του πολιτισμού.

«Οι Θεσσαλονικείς θα μπορούν να απολαύσουν 38 παραγωγές εκ των οποίων οι 23 είναι μουσικές και οι 15 θεατρικές. Φέτος για πρώτη φορά δίνουμε έμφαση και στην παιδική σκηνή για τους μικρούς μας δημότες», τόνισε από την πλευρά του ο Βασίλης Γάκης, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Θεσσαλονίκης.

Καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο φεστιβάλ έδωσαν και αυτοί μέσω βίντεο το μήνυμά τους για το “Καλοκαίρι στο Θέατρο Κήπου”. Το Φεστιβάλ θα ανοίξει τις πύλες του στις 5 Ιουνίου και αναμένεται να δώσει ανάσες δροσιάς και πολιτισμού στο κοινό μέχρι την ολοκλήρωσή του στις 19 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: ΕΡΤ
- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα