Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΣτηρίζει Αχτσιόγλου ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος

Στηρίζει Αχτσιόγλου ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος

Τη στήριξή του στην Έφη Αχτσιόγλου εκφράζει με ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣΓιάννης Μυλόπουλος.

Όπως αναφέρει, τιμά και σέβεται όλους τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «γιατί ο καθένας έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και την δική του σημαντική πολιτική διαδρομή και συμβολή μέχρι τώρα», αλλά όπως εξηγεί, στην υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου βλέπει τα χαρακτηριστικά του «νέου κύματος» για το οποίο μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Μυλόπουλου:

«Με την Έφη.

Τιμώ και σέβομαι όλους τους υποψήφιους για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ γιατί ο καθένας έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και τη δική του σημαντική πολιτική διαδρομή και συμβολή μέχρι τώρα.

Και θα συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι, όλοι μαζί και την επόμενη μέρα της εκλογής νέου αρχηγού.

Όμως ξεχωρίζω από όλους τους υποψήφιους την Έφη Αχτσιόγλου.

Η μόρφωση, (απόφοιτος και διδάκτορας του δικού μας ΑΠΘ), η συγκρότηση, η ευχέρεια λόγου, τεκμηρίωσης και επιχειρηματολογίας, η πολιτική διαδρομή και η πολιτική της εμπειρία, πάντα δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, καθώς και το πολιτικό της όραμα για έναν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα εκτείνεται από τη Ριζοσπαστική Αριστερά μέχρι το προοδευτικό Κέντρο και που θα είναι πιο αποτελεσματικός, πιο επαγγελματικός” και με πιο επιστημονικά και τεχνοκρατικά τεκμηριωμένες θέσεις, κάνουν την υποψηφιότητά της να έχει τα χαρακτηριστικά του νέου κύματος χάριν του οποίου ο Αλέξης Τσίπρας παραμέρισε, όπως ο ίδιος είπε.

Η Έφη Αχτσιόγλου έχει όλα τα εχέγγυα για να ξανακάνει τις προοδευτικές ιδέες κυρίαρχες στην κοινωνία και να επαναφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πάλι σε κυβερνητική τροχιά».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα