Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΣτέφανος Κασσελάκης: Ποια είναι η Christine, η συμφοιτήτριά του, με την οποία...

Στέφανος Κασσελάκης: Ποια είναι η Christine, η συμφοιτήτριά του, με την οποία διατηρούσε μακροχρόνια σχέση

Η Christine Levett Alala από το Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας είναι η μυστηριώδης γυναίκα που πριν από μια δεκαετία απασχολούσε έντονα τη ζωή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη.

Πλούσιο φωτορεπορτάζ με τους δυο τους σε παλαιότερες στιγμές, ακόμα κι από επίσκεψη τους στην Ελλάδα, παρουσίασε το πρωί η εκπομπή «Πρωινό».

Η γνωριμία του Στέφανου Κασσελάκη και της Christine Levett, σύμφωνα και με τα βιογραφικά τους στοιχεία, ξεκινά από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνιας από το οποίο έχουν αποφοιτήσει και οι δυο την ίδια περίοδο.

Οι δυο τους φαίνεται πως ανέπτυξαν μια ιδιαίτερη σχέση από τα πρώτα κιόλας φοιτητικά τους χρόνια, η οποία συνεχίστηκε και μετά τις σπουδές. Αρκετοί από τους φίλους τους θεωρούσαν μάλιστα πως η σχέση αυτή είχε όλα τα φόντα για να έχει happy end.

Η όμορφη ξανθιά είχε επισκεφτεί μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη και την Ελλάδα, καθώς φωτογραφίες τους υπάρχουν από τις γραφικές Σπέτσες, όπου η οικογένεια Κασσελάκη διατηρεί δικό της σπίτι, αλλά και από το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ στην Εύβοια που είχαν επισκεφτεί μαζί με τη μητέρα του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως όλα δείχνουν, οι δύο νέοι μετά από κοινή τους απόφαση το 2014 τράβηξαν χωριστούς δρόμους με την Christine να φτάνει στο σημείο να τον διαγράφει από τους φίλους της στα social media.

Christine-Levett__1_
Η Christine Levett (δεξιά) με τους γονείς της και τις αδελφές της
Christine-Levett__2_
Η οικογένεια Λεβέτ την ημέρα του γάμου της Cristine
Christine-Levett__3_
Η Christine την ημέρα του γάμου της

Μάλιστα λίγα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2018, εκείνη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του Joseph Alala του ιδρυτή και διευθύνοντα συμβούλου της Capitala Group, μιας ιδιωτικής επενδυτικής εταιρείας που από το 1998 παρέχει ιδιωτικά και πιστωτικά κεφάλαια σε μικρές επιχειρήσεις. Από την ίδρυσή της, η εταιρεία έχει επενδύσει πάνω από 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια κεφαλαίου σε περισσότερες από 200 μικρές επιχειρήσεις.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν την ένταξη της Christine Levett στην εταιρεία του συζύγου της το 2019 και στην θέση της προέδρου. Συγκεκριμένα οι δυο τους βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη όταν εκείνη για τουλάχιστον μια δεκαετία εργαζόταν για τον παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό οργανισμό Cantor Fitzgerald, LP.

Τη ζωή του όμως αποφάσισε να ξαναφτιάξει το 2019 και o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όταν γνώρισε τον σύντροφό του Tyler McBeth για τον οποίο έχει δηλώσει «Όταν βρίσκεις κάποιον με μεγάλη καρδιά και πηγαία καλοσύνη, προσπαθείς να τον αγαπάς όσο περισσότερο μπορείς! Τάιλερ: Η οικογένεια σου, η Φάρλι κι εγώ, σ’ αγαπάμε απεριόριστα. Γιατί η αγάπη κάνει την οικογένεια».

Όπως έχει παραδεχτεί η προσωπική του ζωή δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση για εκείνον. «Θυμάμαι την εποχή του πανεπιστημίου να έρχομαι εδώ στην Εύβοια, στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ, όπου έχω βαφτιστεί, και να προσεύχομαι να έχει καλά τους δικούς μου και να μην είμαι γκέι. Ναι, προσευχόμουν να μην είμαι γκέι. Δεν έχω καλές αναμνήσεις από την εφηβεία» ανάφερε ενώ αποκάλυψε και πως «είχα και σχέση με μια κοπέλα από τα 21 μέχρι τα 26».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα