Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΠασίγνωστος ηθοποιός θα είναι υποψήφιος δήμαρχος

Πασίγνωστος ηθοποιός θα είναι υποψήφιος δήμαρχος

Για τα επόμενα βήματά του στην πολιτική αλλά και στο θέατρο μίλησε ο Χάρης Ρώμας.

Ο ηθοποιός μίλησε για την ενασχόλησή του με τα κοινά και αποκάλυψε:  «Τώρα πια δουλειά μου λέω και την αντιπεριφέρεια και την πολιτική, θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου. Σκέφτομαι ότι μπορεί να μου λείψει η υποκριτική, αλλά δεν μπορώ να συνδυάσω τα πράγματα, θα κορόιδευα τον εαυτό μου».

«Παίζω από πολύ μικρός, από 20 χρόνων μπήκα στη σχολή θεάτρου, παίζω 38 χρόνια. Ανήκα στη μεγαλοαστική τάξη, ο πατέρας μου όμως ζήτησε να αποκοπώ από την οικογενειακή εστία. Πήγαινα στην ιατρική σχολή, στη δραματική και τα βράδια δούλευα ως μπάρμαν. Λίγο πριν πεθάνει μπαμπάς μου, περπατάγαμε μαζί στον δρόμο και του έλεγαν συγχαρητήρια για μένα», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός στο MEGA.

Όσο αφορά στις λέξεις που δεν… χρησιμοποιεί πλέον, ο Χάρης Ρώμας είπε: «Τα τρία ‘π’ δεν τα χρησιμοποιώ: το πάντα, το πρέπει, το ποτέ».

Για τις προσωπικές σχέσεις του σχολίασε πως υπήρξε ανέκαθεν «ερωτιάρης».

«Συμβιώνω αυτή την περίοδο, πάντα υπήρχε σχέση, ήμουν ερωτιάρης, έζησα έντονα. Μετά τα 50 βλέπω κάθε διάφορα, επιβραδύνουμε περισσότερο ψυχικά την φθορά, ο μεγαλύτερος φόβος είναι του θανάτου και λιγότερο του γήρατος», συμπλήρωσε ο Χάρης Ρώμας.

Τέλος αποκάλυψε ποια ηθοποιός ήταν αδύνατον να λείπει από τη νέα σειρά του. Από τη νέα μου σειρά «Το πεφταστέρι» δεν θέλω να λείπει η Τζόυς Ευείδη, για αυτήν έγραψα τον ρόλο», κατέληξε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα