Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΔύο δημοσιογράφοι έχουν αρνηθεί στον Κυρ. Μητσοτάκη τη θέση του Στέλιου Πέτσα

Δύο δημοσιογράφοι έχουν αρνηθεί στον Κυρ. Μητσοτάκη τη θέση του Στέλιου Πέτσα

Στην αναζήτηση κυβερνητικού εκπροσώπου βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Υψηλόβαθμος δημοσιογράφος του Φαλήρου και του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, στον οποίο και απευθύνθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με το eidiseis.gr, προκειμένου να αναλάβει τη θέση του Στέλιου Πέτσα, απάντησε αρνητικά στον πρωθυπουργό. Πρόκειται, σύμφωνα τουλάχιστον με τις πληροφορίες, για τη δεύτερη άρνηση που εισπράττει το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς σε πρόσφατο χρόνο είχε υπάρξει πρόταση και αρνητική απάντηση και σε άλλο δημοσιογράφο, από άλλο συγκρότημα.

Έτσι, ο διάδοχος του Στέλιου Πέτσα εξακολουθεί να αναζητείται, με τον βουλευτή Επικρατείας Χρήστο Ταραντίλη να θεωρείται αυτή τη στιγμή ως ένα από τα φαβορί, αλλά και με τις πληροφορίες να επιμένουν πως δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν για εκπρόσωπο τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρη Τσιόδρα, αναγνωρίζοντας τις ικανότητες, τις γνώσεις και το κριτήριο που διαθέτει.

Το παραπάνω παρασκήνιο αποκαλύπτει πως αποτελεί ειλημμένη απόφαση να μετακινηθεί ο Στέλλιος Πέτσας σε άλλο υπουργείο. Η μόνη περίπτωση να παραμείνει στη θέση του, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι να μην βρεθεί αντικαταστάτης του…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα