Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΑνάρπαστες οι λαμπάδες με ατάκες Κουτσούμπα: «Που τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια;»...

Ανάρπαστες οι λαμπάδες με ατάκες Κουτσούμπα: «Που τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια;» (ΦΩΤΟ)

Το καλλιτεχνικό εργαστήριο «Το λειρί του Κόκορα», «ξεπουλάει» πασχαλινές λαμπάδες, με ατάκες του γενικού γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Οι λαμπάδες που έχουν τις ατάκες του Δημήτρη Κουτσούμπα, όπως «Αυτοί Είστε!», «Πού τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια;» έγιναν μέσα σε λίγες ώρες ανάρπαστες, με αποτέλεσμα το εργαστήριο να ανακοινώσει, με ανάρτησή του Facebook, ότι δεν μπορεί να κατασκευάσει άλλες λαμπάδες ,καθώς δεν θα μπορούν να τις παραδώσουν πριν από την Ανάσταση.

Το μήνυμά τους

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω όλους και όλες! Κάτι που ξεκίνησε για αστείο, έγινε λατρεία! Δυστυχώς δεν μπορώ να λάβω άλλες παραγγελίες γιατί δεν θα προλάβουν να παραδοθούν πριν το Πάσχα! Εκτός και αν τις θέλετε έτσι κι αλλιώς, οπότε ναι θα κάνουμε μέχρι το επόμενο!! Του χρόνου να είμαστε καλά, να ζούμε δηλαδή με αυτόν τον γκαντεμόσαυρο, και δεν θα αφήσω παραπονεμένα τα ΠΑΣΟΚια! Θα σας φτιάξω το παλιό το ορθόδοξο! Να το έχετε να το καμαρώνετε και εσείς! Μέχρι τότε… ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΗΚΏΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΙΝΙΑ ΣΕ ΚΆΘΕ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!!» αναφέρει στο Facebook το καλλιτεχνικό εργαστήριο «Το λειρί του Κόκορα»

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα