Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΥπέβαλε την παραίτηση του από πρόεδρος του ΕΟΔΥ ο Παναγιώτης Αρκουμανέας

Υπέβαλε την παραίτηση του από πρόεδρος του ΕΟΔΥ ο Παναγιώτης Αρκουμανέας

Την παραίτησή του από την προεδρία του ΕΟΔΥ υπέβαλλε σήμερα Σάββατο 2 Οκτωβρίου, ο Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες, με επιστολή του προς τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, αναμένεται να οριστικοποιηθεί η αποχώρησή του από την κομβική αυτή θέση στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην επιστολή του Π. Αρκουμανέα δεν υπάρχουν αιχμές. Κάνει έναν θετικό απολογισμό της θητείας του, που συνέπεσε με τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς ανέλαβε τον Νοέμβριο του 2019.

Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, δεν τέθηκε ποτέ θέμα να μετακινηθεί στο υπουργείο Τουρισμού.

Επιπλέον, την παραίτησή του -για επαγγελματικούς λόγους- υπέβαλε ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού, υπεύθυνος για τα μη μεταδοτικά νοσήματα, Χρήστος Κουρούσης, ειδικός ιατρός εργασίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως, σε επιστολή του προς τον υπουργό Υγείας, ο κ. Κουρούσης ξεκαθαρίζει ότι την απόφασή του την είχε λάβει πολύ πριν αναλάβει ο Θάνος Πλεύρης.

Όλα αυτά διαδραματίζονται το διάστημα που αναμένονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον τα επόμενα 24ωρα οι εξελίξεις στο θέμα της Επιτροπής Εμπειρογνώμων. Οι πληροφορίες του ΣΚΑΪ ανέφεραν ότι επίκεινται αλλαγές στον αριθμό των μελών και στον χρόνο συνεδριάσεων. Ωστόσο, πηγές του υπουργείου Υγείας, μιλώντας στο iefimerida.gr, διέψευσαν τα όσα ακούγονταν, τονίζοντας πως «δεν ισχύουν».

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα