Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΤρ. Αλεξιάδης: Οι πολίτες γνωρίζουν, ειδικά για τη ΔΕΗ

Τρ. Αλεξιάδης: Οι πολίτες γνωρίζουν, ειδικά για τη ΔΕΗ

Να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσε όλο το προηγούμενο διάστημα η αξιωματική αντιπολίτευση κάλεσε τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφων Αλεξιάδης, παρεμβαίνοντας στην συζήτηση του προϋπολογισμού.

“Μας ακούνε οι πολίτες. Ειδικά στο θέμα της ΔΕΗ, οι πολίτες ξέρουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν. Ένας αγρότης πληρώνει περίπου 2.000 το μήνα επιπλέον και ένα νοικοκυριό, εκεί που πλήρωνε 50 ευρώ, πληρώνει συν 150 ευρώ. Λέτε και να ξαναλέτε ότι έχουμε ανάπτυξη, έχουμε ανάκαμψη και όλα πάνε καλά. Όμως σας ακούνε οι πολίτες και καταλαβαίνουν”, σχολίασε ο κ. Αλεξιάδης όσα είχε πει νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών.

“Το πρόβλημα, σε επίπεδο κοινοβουλίου, είναι ότι λέτε τα ίδια και τα ίδια επιχειρήματα. Πρέπει να δώσετε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που σας έχουμε θέσει, τις προηγούμενες ημέρες και αποφύγατε να απαντήσετε”, είπε ο κ. Αλεξιάδης: “Πείτε, 31.12.2014, πόσο ήταν το αποθεματικό της χώρας και ήρθε ο κακός ο ΣΥΡΙΖΑ και σας (άφησε διαθέσιμα) 37 δισεκατομμύρια; Δώστε μας μια απάντηση, τι θα γίνει με εκείνους τους περίφημους 29 ‘άδικους’ φόρους, όπως τους λέγατε, ότι θα τους καταργούσατε; Όταν εσείς βάζετε 100 ευρώ το μήνα χαράτσι σε όσους δεν πάνε να εμβολιαστούν, αυτό δεν είναι τίποτα για κάποια κανάλια και δεν μιλάει κανένας γι’ αυτό. Εμείς βάζαμε τέλος στην πλαστική σακούλα, το ψηφίζατε σε αυτήν την αίθουσα και μετά μας καταγγέλλατε για φορολαίλαπα. Και ήρθατε ως κυβέρνηση και το αυξήσατε. Και καλά κάνατε. Σταματήστε λοιπόν την υποκρισία και δώστε απαντήσεις σε αυτά τα ζητήματα που έχουμε θέσει”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα