Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Πλεύρης αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για νέα μέτρα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Πλεύρης αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για νέα μέτρα

«Τόσο καιρό ο κ. Μητσοτάκης αγνοεί τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των επιστημόνων για μέτρα ανάσχεσης της πανδημίας, προκειμένου να αποτραπούν νέες απώλειες και ενδεχόμενο νέο καταστροφικό lockdown», υπογραμμίζει, σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «χθες, με ρεκόρ 9.284 κρουσμάτων, πάλι αρνήθηκε να κάνει τα αυτονόητα: Κουβέντα για αξιόπιστη ιχνηλάτηση με μαζικά και δωρεάν ράπιντ και μοριακά τεστ για τους πολίτες, για περισσότερα δρομολόγια στα Μέσα Μεταφοράς, για αλλαγή πρωτοκόλλων στα σχολεία, για ενίσχυση του ΕΣΥ που καταρρέει, για επίταξη ιδιωτικών κλινικών και για σοβαρή επέκταση της τηλεργασίας».

«Μόνο λουκέτο και χωρίς μέτρα στήριξης στην εστίαση, στην οποία έχουν πρόσβαση μόνο οι εμβολιασμένοι», προσθέτει, τονίζοντας την ανάγκη «κάποιος να εξηγήσει πώς συνάδει αυτό με την “πανδημία ανεμβολίαστων” του κ. Μητσοτάκη».

«Και σήμερα, πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι από τα μέτρα παρωδία, ο κ. Πλεύρης αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για νέα μέτρα. Ο μόνος άνθρωπος τελικά που δεν εξοργίζεται με την απίστευτη ανικανότητα της κυβέρνησης είναι ο κ. Μητσοτάκης που συνεχίζει ανέμελος τις διακοπές του, ενώ η χώρα βαδίζει στον γκρεμό», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα