Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠρόταση μομφής: «Θερμό» επεισόδιο Γεωργιάδη-Πολάκη στο εντευκτήριο της Βουλής

Πρόταση μομφής: «Θερμό» επεισόδιο Γεωργιάδη-Πολάκη στο εντευκτήριο της Βουλής

Θερμό επεισόδιο μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη έλαβε χώρα πριν λίγη ώρα -το απόγευμα της Κυριακής- στο εντευκτήριο της Βουλής με αφορμή την υπόθεση Novartis και την τριήμερη συζήτηση της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία σε βάρος της κυβέρνησης.

Εμφανώς εκνευρισμένος ο υπουργός Ανάπτυξης, ζήτησε από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας να του ζητήσει συγγνώμη με αφορμή την αθώωσή του για την υπόθεση Novartis, σε διαφορετική περίπτωση θα καταθέσει αγωγή ζητώντας του ένα εκατομμύριο ευρώ.

Τα χειρότερα ενδεχομένως να αποφεύχθηκαν χάρη στην παρέμβαση πιο ψύχραιμων βουλευτών τόσο της ΝΔ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

«Θα τα πούμε την Τρίτη στην Ολομέλεια με αφορμή το αναπτυξιακό νομοσχέδιο», του διαμήνυσε ο τομεάρχης Διαφάνειας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καλώντας μάλιστα τον κ. Γεωργιάδη να φορέσει “τσίγκινο σωβρακάκι”.

Λίγο αργότερα ο κ. Πολάκης κάλεσε τους δημοσιογράφους να ασχοληθούν με τα όσα λέει και δημοσιοποιεί ο Μένιος Φουρθιώτης κι όχι με το τι συνέβη με τον κ. Γεωργιάδη, μεταδίδει το CNN Greece.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα