Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠροκαταρκτική εξέταση για τυχόν κυβερνητικές ευθύνες για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη...

Προκαταρκτική εξέταση για τυχόν κυβερνητικές ευθύνες για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ζητά η Νίκη

Την σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για την διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, του τέως υπουργού συγκοινωνιών κ. Κώστα Καραμανλή και άλλων υπουργών για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ζητά με ανακοίνωση της η “Νίκη”.

Το δημοκρατικό πατριωτικό κίνημα “Νίκη” καταθέτοντας την συγκεκριμένη πρόταση διερωτώμενο τι ουσιαστικό δύναται να προσφέρει η πρόταση μομφής που έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρουλάκης, αφού υπάρχει η μαθηματική βεβαιότητα ότι θα απορριφθεί από την κυβερνητικής πλειοψηφία. Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα  “Πράγματι, με την απόρριψη της πρότασης μομφής Ανδρουλάκη, η κυβέρνηση θα απολαύσει ένα εξάμηνο σταθερότητας και ύφεσης, παρά την ραγδαία κατάρρευση της κοινωνικής συναίνεσης και ανοχής των πολιτών, ακόμα κι αν συνεχίσει τη νεκροπολιτική της, η οποία μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Εκτός από τα 57 αγγελούδια που έχασαν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο στα Τέμπη, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να στείλει Έλληνες καταδρομείς ή απλούς στρατιώτες να χύσουν το αίμα τους στην Ουκρανία, πολεμώντας εναντίον ομόδοξων χριστιανών, αντί να μεσολαβήσει για να σταματήσει ο πόλεμος στις περιοχές που ζουν οι Έλληνες, Ρωσίας και Ουκρανίας…”

Ακόμα σε άλλο σημείο της αναγράφεται “Να μάθει επιτέλους ο ελληνικός λαός την αλήθεια και να τιμωρηθούν, όχι μόνο όσοι είναι υπεύθυνοι για το θάνατο 57 ανθρώπων, τις βαριές σωματικές βλάβες άλλων 32 και την πρόκληση κινδύνου ζωής για τους υπόλοιπους 264 επιβάτες, αλλά και όσοι μετά το έγκλημα έστησαν «μονταζιέρα» και μηχανή συγκάλυψης των αληθινά υπεύθυνων (βλ. υπουργό Χρ. Τριαντόπουλο και περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό), με σκοπό την αλλοίωση στοιχείων για τα πραγματικά αίτια και τους πραγματικούς ενόχους.”

Παράλληλα σε αυτή γίνεται αναφορά και σε επιχειρούμενη διάλυση του ΕΣΥ από την κυβέρνηση Μητσοτάκη λόγω εγκατάλειψης και χρόνιας υποχρηματοδότησης των δομών υγείας και πρόνοιας, στην αντιχριστιανική θέσπιση του “γάμου” μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, σε υποβάθμιση της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου στην χώρα, για την οποία η κυβέρνηση καταδικάστηκε και από το Ευρωκοινοβούλιο, στην υπογραφή “συμβολαίων θανάτου” για την εδαφική ακεραιότητα και για τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, καθώς και στο ξεπούλημα της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας με πλειστηριασμούς των funds ή απευθείας αναθέσεις που αυτή πράττει.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα