Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠλεύρης κατά Πισπιρίγκου: Θα κινηθούμε νομικά εναντίον της αν έχει συκοφαντήσει γιατρούς...

Πλεύρης κατά Πισπιρίγκου: Θα κινηθούμε νομικά εναντίον της αν έχει συκοφαντήσει γιατρούς ή νοσηλευτές

Την απόφαση του υπουργείου Υγείας να κινηθεί νομικά κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου για πιθανή συκοφαντική δυσφήμηση των γιατρών και νοσηλευτών του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός Θάνος Πλεύρης.

Θα κινηθούμε νομικά εναντίον της Ρούλας Πισπιρίγκου αν έχει συκοφαντήσει γιατρούς ή νοσηλευτές, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης στον Realfm όταν ρωτήθηκε για την απολογία της 33χρονης κατηγορουμένης και τις φερόμενες αναφορές στις ευθύνες σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Εγώ ως νομικός σέβομαι το υπερασπιστικό δικαίωμα του κάθε ανθρώπου που είναι κατηγορούμενος ό,τι κι αν έχει κάνει. Δεν θα επιτρέψω όμως στο όνομα καμίας υπερασπιστικής γραμμής να θίγονται γιατροί, νοσηλευτές και νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας ανέφερε.

Επίσης υποστήριξε πως έχει δώσει εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να συλλέξουν όλα εκείνα τα στοιχεία που αφορούν τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου εναντίον γιατρών και νοσηλευτών του νοσοκομείου, ώστε να κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον της.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα