Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΟ Μπογδάνος στηρίζει Λατινοπούλου και τα βάζει με τη ΝΔ: "Η Δανάη...

Ο Μπογδάνος στηρίζει Λατινοπούλου και τα βάζει με τη ΝΔ: “Η Δανάη Μπάρκα δεν αποτελεί πρότυπο υγείας. Απλή λογική”

Σάλος έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα στα social media, μετά από ανάρτηση της πολιτεύτριας της ΝΔ Αφροδίτης Λατινοπούλου όπου σχολίαζε το σώμα και τα κιλά της παρουσιάστριας Δανάης Μπάρκα, με αποτέλεσμα τη διαγραφή της από το κόμμα.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου έβαλε αυτή τη φορά στο στόχαστρο την παρουσιάστρια της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, αποκαλώντας την “λάθος πρότυπο”. Αναδημοσίευσε ένα άρθρο που αναφερόταν σε εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα στην παραλία και σχολίασε ότι δεν θα πρέπει να προβάλλονται άτομα με παχυσαρκία.

Ο Μπογδάνος στηρίζει Λατινοπούλου και τα βάζει με τη ΝΔ: "Η Δανάη Μπάρκα δεν αποτελεί πρότυπο υγείας. Απλή λογική"

Φυσικά η απάντηση από την γλυκιά και πάντοτε χαμογελαστή Δανάη Μπάρκα, ήρθε άμεσα, μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, με το σύνολο της σόου μπιζ να την αποθεώνει.

“…Και μετά λέω μην ασχοληθείς, όμως επειδή πήρα πολλά μηνύματα και επειδή εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να μην έχουν τη δύναμη που έχω τώρα συναισθηματικά, και επειδή αυτός ο άνθρωπος τυχαίνει να ασχολείται και με πολιτικό κόμμα – που ελπίζω να φτάσει όλο αυτό που έχει γίνει με τον συγκεκριμένο άνθρωπο σε αυτό το κόμμα και να λάβει δράσεις άμεσα – μου φάνηκε λίγο περίεργο να μην πούμε και τίποτα…”.

Με το συγκεκριμένο σώμα που χθες κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, με έχουν ερωτευτεί… Με το ίδιο σώμα δουλεύω όλη μέρα, βοηθάω πολλούς ανθρώπους γύρω μου. Με το ίδιο σώμα φροντίζω να δίνω δύναμη σε ανθρώπους εκεί έξω, με το ίδιο σώμα ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί κάποια στιγμή…”, ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Ο Μπογδάνος στηρίζει τη Λατινοπούλου

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ένα ακόμα πρόσωπο που έχει διαγραφεί στο παρελθόν από τη ΝΔ μετά από προκλητική ομιλία του στη Βουλή, φαίνεται να διαφωνεί με το σύνολο των πολιτών, και στηρίζει ανοιχτά την Αφροδίτη Λατινοπούλου, τονίζοντας σε σχετική ανάρτησή του, πως “η Δανάη Μπάρκα δεν αποτελεί πρότυπο υγείας”.

Μάλιστα, μέσα από την ανάρτησή του “καρφώνει” και τη ΝΔ για τη διαγραφή της νεαρής πολιτεύτριας.

Συγκεκριμένα γράφει:

Όσο όμορφη κι αν είναι η Δανάη Μπάρκα, όπως κι ένα ανορεξικό μοντέλο, δεν αποτελεί πρότυπο υγείας. Απλή λογική. Δυστυχώς, η ΝΔ της πολιτικής ορθότητας και του δικαιωματισμού δεν νοιάζεται πια για τη λογική. Μόνο διαγράφει όποιον ενοχλεί τους “προοδευτικούς”. Με τη #Λατινοπουλου

Αλλά και ο Θάνος Τζήμερος συμφωνεί με την Αφροδίτη Λατινοπούλου και την αποθεώνει σε ανάρτησή του.

“Η έννοια του ωραίου είναι υποκειμενική. Η έννοια του υγιούς δεν είναι. Εγώ πήρα, στα 10 χρόνια πολιτικής ακινησίας, 10 κιλά. Η γυναίκα μου μπορεί να τα θεωρεί sexy. Ο γιατρός δεν τα θεωρεί. Όποιος δεν καταλαβαίνει τα στοιχειώδη έχει διαγραφεί από μέλος της λογικής. #Λατινοπούλου”, γράφει στο twitter.

Η ανακοίνωση της ΝΔ για τη Λατινοπούλου

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές, σύμφωνα με πηγές της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, οι πηγές αναφέρουν: “Η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές.”

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα