Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΟριστικά 5 οι ανεμβολίαστοι βουλευτές – Ένας από τη ΝΔ και οι...

Οριστικά 5 οι ανεμβολίαστοι βουλευτές – Ένας από τη ΝΔ και οι 4 από τα μικρά κόμματα

Επιβεβαιώθηκε εκ νέου στην Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής ότι οι ανεμβολίαστοι και υγειονομικά μη καλυμμένοι βουλευτές είναι 5 και μετά τη νέα “καταμέτρηση” που έγινε. Και ακόμα δεν έχουν δοθεί τα ονόματά τους στην δημοσιότητα.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, μετά την διάσκεψη και ερωτηθείς από κοινοβουλευτικούς συντάκτες ανέφερε πως το θέμα συζητήθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση και βάση τα όσα του έχουν αναφέρει οι κοινοβουλευτικές ομάδες, οι ανεμβολίαστοι και μη υγειονομικά καλυμμένοι βουλευτές από ανοσία που έχουν επειδή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου είναι συνολικά 5.

Ο κ. Τασούλας, επιβεβαίωσε, αυτό που έκανε γνωστό χθες και ο γενικός γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Γιάννης Μπούγας ότι ένας ή μια βουλευτής του κόμματος δεν έχει εμβολιαστεί για σοβαρούς ιατρικούς λόγους. Ο Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε μάλιστα πως ο/η εν λόγω βουλευτής, χθες, του απέστειλε και επιστολή στην οποία του εκθέτει τους σοβαρούς ιατρικούς λόγους που συντρέχουν και δεν μπορεί να εμβολιαστεί.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με δήλωση που έχει κάνει ο Αλέξης Τσίπρας έχει δηλώσει ότι όλοι οι βουλευτές του είναι εμβολιασμένοι ή υγειονομικά καλυμμένοι.

Από το ΚΙΝΑΛ έγινε γνωστό ότι επίσης όλοι οι βουλευτές του είναι εμβολιασμένοι, εκτός ενός που έχει νοσήσει και δεν έχει παρέλθει το εξάμηνο ώστε να μπορεί να εμβολιαστεί και αυτός.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις και άτυπες “καταμετρήσεις” οι 4 ανεμβολίαστοι βουλευτές αναζητούνται πλέον στα άλλα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα