Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΝΔ: Συνεδριάζει σήμερα η Κ.Ο. υπό τον Πρωθυπουργό

ΝΔ: Συνεδριάζει σήμερα η Κ.Ο. υπό τον Πρωθυπουργό

- Advertisement -

O Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους 157 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, λαμβάνει χώρα δύο εβδομάδες μετά την ευρωκάλπη και αναμένεται να εκπέμψει και αυτή με τη σειρά της το σήμα της επανεκκίνησης, μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό, αλλά και την επιτάχυνση του ρυθμού των μεταρρυθμίσεων που έχει ζητήσει ο πρωθυπουργός από τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης, στη διάρκεια της παρέμβασής του:

-Θα προχωρήσει σε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

-Θα τονίσει ότι κυβέρνηση και κόμμα έχουν ως μοναδικό αντίπαλο τα προβλήματα των πολιτών και εκεί πρέπει να δοθούν οι μάχες το επόμενο διάστημα.

-Θα επισημάνει, εκ νέου, ότι οι πολίτες ζήτησαν περισσότερη δουλειά και λιγότερα λάθη, σε μία πορεία χωρίς υποκριτικές στροφές προς τα δεξιά, προς τα αριστερά ή προς το κέντρο, αλλά με κατεύθυνση μόνο μπροστά.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, ο λόγος θα δοθεί σε όσους βουλευτές το επιθυμούν και ο κ. Μητσοτάκης θα ακούσει όλες τις τοποθετήσεις, ενώ ενδέχεται να ασκηθεί και κριτική για μία σειρά από κυβερνητικές πρωτοβουλίες του προηγούμενου διαστήματος.

«Αυτό είναι κάτι το οποίο συνέβαινε, συμβαίνει και θα συνεχίσει να συμβαίνει κι ένας από τους λόγους που η παράταξη αυτή έχει αντέξει στον χρόνο καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης και σε εύκολες στιγμές, αλλά το πιο σημαντικό: Και σε δύσκολες στιγμές», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης.

Σε χρόνο παράλληλο, η στρατηγική της κυβέρνησης προτάσσει μία ατζέντα με ευθεία αναφορά στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί:

-Εξάμηνη παράταση μέτρων για μειωμένες τιμές στα σούπερ μάρκετ.

-Μονιμοποίηση μειωμένου ΦΠΑ σε ταξί / καφέ στο χέρι.

-Ενίσχυση συνταξιούχων με προσωπική διαφορά / ευάλωτοι. Φορολόγηση υπερκερδών διυλιστηρίων (300 εκατ. €).

Ο πρωθυπουργός θα συνεχίσει, επίσης, τις επισκέψεις του σε υπουργεία που άλλαξαν επικεφαλής. Επόμενη επίσκεψη θα είναι αυτή στο υπουργείο Εργασίας.

Πηγή: ertnews.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα