Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΝίκη: Συνέδριο οργάνωσης και επικαιροποίησης θέσεων στις αρχές Νοεμβρίου

Νίκη: Συνέδριο οργάνωσης και επικαιροποίησης θέσεων στις αρχές Νοεμβρίου

Σε συνεδριακό “οργασμό” βρίσκονται τα κοινοβουλευτικά κόμματα, καθώς μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέδριο για την επικαιροποίηση των θέσεων της προχωρά και η Νίκη.

Συγκεκριμένα το δημοκρατικό-πατριωτικό κίνημα Νίκη πρόκειται να προχωρήσει σε συνέδριο κατά το διήμερο 9-10 Νοεμβρίου, με την σχετική ανακοίνωση να κάνει λόγο πως θα αποτελέσει το έναυσμα για την μεγάλη ενίσχυση του εκλογικού σώματος της παράταξης και κυρίως “έναν δύσκολο χειμώνα για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη”.

Στο πλαίσιο αυτό σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος πραγματοποιηθήκαν το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου μέσα σε ένα ζεστό, διαλογικό και κυρίως γόνιμο κλίμα με μεγάλη και ενεργή συμμετοχή τα δύο διαδοχικά προσυνέδρια σε Ιωάννινα και Πάτρα, με μεγάλη λίστα ομιλητών και ανάλογη κατάθεση προτάσεων. Σε αυτά κυριαρχήσαν ζητήματα που αφορούν την οργάνωση, την επικαιροποίηση των θέσεων του κινήματος, καθώς και η εξωστρέφεια αυτού. Παράλληλα επισημένεται ότι η “ενότητα και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του προέδρου Δημήτρη Νατσιού είναι αρραγείς διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες του συστήματος”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα