Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΜετωπική σύγκρουση Μητσοτάκη -Τσίπρα σήμερα στη Βουλή για την πανδημία

Μετωπική σύγκρουση Μητσοτάκη -Τσίπρα σήμερα στη Βουλή για την πανδημία

Στη Βουλή μεταφέρεται σήμερα η πολιτική αντιπαράθεση για την διαχείριση της πανδημίας, όπου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 10:00 απαντά στην επίκαιρη ερώτηση που έχει καταθέσει στη Βουλή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας. Θέμα της ερώτησης: «Θα αναλάβει ο Πρωθυπουργός την ευθύνη για τα καταστροφικά αποτελέσματα της κυβέρνησής του στη διαχείριση της πανδημίας;».

Σχολιάζοντας την επίκαιρη ερώτηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε πει ότι «η ερώτηση θα μπορούσε να συνοψιστεί σε τρεις λέξεις: Δεν πάει άλλο!», προσθέτοντας πως είναι: «Είναι πολύ βαρύς ο φόρος αίματος και δεν γίνεται να κάνει πως δεν βλέπει τι συμβαίνει. 15.000 νεκροί. 300 άνθρωποι, ένα ολόκληρο χωριό, κάθε βδομάδα».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε πως ο πρωθυπουργός «δεν γίνεται να υποστηρίζει ή να προσποιείται ότι όλα βαίνουν καλώς, να προσπαθεί με τους σπόνσορες της κυβερνητικής προπαγάνδας να επιβάλει την εντύπωση ότι η τραγωδία που ζούμε είναι φυσικό φαινόμενο και ότι αυτός δεν έχει καμία ευθύνη όταν η πανδημία θερίζει» και πως «η μάχη για τις ζωές μας δεν μπορεί πια να ανατίθεται σε κείνους που αποδείχτηκαν επικίνδυνοι, αλαζόνες, εχθροί της αλήθειας».

Απαντώντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου έκανε λόγο για θλιβερή, πολιτικά και ηθικά, πολιτική εκμετάλλευση των ανθρώπινων απωλειών από τον κορονοϊό.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα