Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΚ. Μητσοτάκης: Ζητούμενο η ενότητα - Θα σταθούμε δίπλα σε όσους έχουν...

Κ. Μητσοτάκης: Ζητούμενο η ενότητα – Θα σταθούμε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη

Μεγάλο ζητούμενο για τη χώρα είναι η ενότητα, τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τήνο, διαβεβαιώνοντας παράλληλα πως η κυβέρνηση θα παραμείνει στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη για να υπερβούν τις δυσκολίες.

«Από τα πιο μικρά και απομονωμένα ξωκλήσια μέχρι και τα μεγάλα προσκυνήματα της εκκλησίας μας η Ελλάδα, η ορθοδοξία, γιορτάζουμε σήμερα την Κοίμηση της Θεοτόκου» δήλωσε συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός, ο οποίος συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις στο νησί.

«Αντλούμε δύναμη και πίστη για να μπορούμε να ξεπεράσουμε τις μεγάλες δυσκολίες και να βαδίσουμε στο δρόμο της προόδου, της αυτοπεποίθησης και της κοινωνικής συνοχής. Αυτή την σπουδαία μέρα για την Ορθοδοξία μεγάλο ζητούμενο για τη χώρα παραμένει η ενότητα και η προσήλωση στους στόχους του μέλλοντος» επεσήμανε και συνέχισε λέγοντας: «Θα σταθούμε δίπλα σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Με πίστη θα μείνουμε πιστοί στον που έχουμε χαράξει για μία Ελλάδα της ευημερίας, της αυτοπεποίθησης, της κοινωνικής συνοχής».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα