Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΘερμή υποδοχή στον Γ.Παπανδρέου στις Σέρρες - Το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)

Θερμή υποδοχή στον Γ.Παπανδρέου στις Σέρρες – Το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)

Με ιδιαίτερη θερμή και ενθουσιασμό έγινε δεκτός ο Γιώργος Παπανδρέου στις Σέρρες από τους φίλους και υποστηρικτές του, που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία δίπλα στο διατηρητέο κινηματογράφο ΚΡΟΝΙΟΝ για να τον χαιρετήσουν και να παρακολουθήσουν την ομιλία του.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και πρώην πρωθυπουργός έφτασε στην πόλη των Σερρών προερχόμενος από την Καβάλα και μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση παρουσία πλήθος κόσμου, που έσπευσαν να τον συναντήσουν από κοντά, να του μιλήσουν αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Αξίζει να τονιστεί ότι η πλατεία Κρονίου ήταν επιλογή του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου καθώς το 1974, έτος που ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ, λίγες μέρες μετά την επίσημη διακήρυξη του κινήματος, ο Ανδρέας Παπανδρέου μίλησε σε προεκλογική ομιλία στο ίδιο μέρος εν όψει εκλογών που έγιναν τότε στις 17 Νοεμβρίου. Σε εκείνες τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ εξέλεξε τον πρώτο του βουλευτή στις Σέρρες, τον Βασίλη Ιντζέ, τον μακροβιότερο, μετέπειτα υπουργό Βορείου Ελλάδος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.

Εξάλλου και ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου στο παρελθόν μίλησε στην ίδια πλατεία τον Αύγουστο του 2007. Μιλώντας και απαντώντας σε ερωτήσεις των παραβρισκόμενων φίλων και υποστηρικτών του επεσήμανε την ανάγκη της ανασυγκρότησης της δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης. Αντάλλαξε απόψεις για το παρόν και το μέλλον τόσο της παράταξης όσο και της χώρας σημειώνοντας ότι «δύναμή μας είναι η συμμετοχή του κόσμου, οι ιδέες και η θέληση για πολιτική». Επόμενος και τελευταίος σταθμός της περιοδείας του μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα