Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔημοσκόπηση: Προβάδισμα ΝΔ - Αρνητική η κοινή γνώμη στον "γάμο" των ομόφυλων...

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα ΝΔ – Αρνητική η κοινή γνώμη στον “γάμο” των ομόφυλων ζευγαριών

Εξακολουθεί να έχει προβάδισμα το κυβερνών κόμμα της ΝΔ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Alco για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Συγκεκριμένα η ΝΔ του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη προηγείται με ποσοστό 30,3%, έναντι του δεύτερου πλέον ΠΑΣΟΚ 12,2%. Στην τρίτη θέση ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 11,8%.Στην συνέχεια έπεται το ΚΚΕ με 9,7%, η Ελληνική Λύση με 5,9%, η Πλεύση Ελευθερίας και η Νίκη με 2,8%, οι Σπαρτιάτες με 2,7%, η Νέα Αριστερά με 2,3% και το ΜέΡΑ25 με 2,1%. Ακόμα η δημοσκόπηση ερευνά και την γνώμη των πολιτών αναφορικά με το τι φοβούνται για τον νέο χρόνο, για τον οποίο περιμένουν ένα χειρότερο 2024. Μάλιστα οι περισσότεροι ερωτηθέντες απάντησαν ότι φοβούνται ότι δεν θα τα βγάλουν πέρα.

Παράλληλα σε ερώτημα σχετικά με την προαναγγελθείσα θεσμοθέτηση “γάμου” για τα ζευγάρια ατόμων του ιδίου φίλου σχεδόν ένας στους δύο σε ποσοστό 49% δηλώνει ότι διαφωνεί έναντι του 35% που αναφέρει ότι συμφωνεί και 16% που δηλώνει ότι δεν ξέρει/δεν απαντά. Επιπλέον η πλειοψηφία σχεδόν 6 στους 10 από όσους διαφωνούν βρίσκονται ανάμεσα στους ψηφοφόρους της ΝΔ. Ειδικότερα το 58% των ψηφοφόρων του κυβερνώντος κόμματος διαφωνεί, έναντι 28% που συμφωνεί και 14% που δηλώνει Δεν ξέρω/Δεν απαντώ.

Πηγή:ethnos.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα