Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΓ. Οικονόμου σε ερώτηση του seleo: Στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα - Συνεχείς...

Γ. Οικονόμου σε ερώτηση του seleo: Στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα – Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια

«Έχουμε στηρίξει τον πρωτογενή τομέα με σειρά παρεμβάσεων» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, απαντώντας σε ερώτηση του seleo.gr και της Θεοδώρας Απότα για τη θέση της κυβέρνησης όσον αφορά τα αιτήματα του αγροτικού τομέα για αφορολόγητο πετρέλαιο και πλαφόν στο αγροτικό ρεύμα αλλά και τις καταγγελίες περί αισχροκέρδειας, ο κ. Οικονόμου σημείωσε «αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα που υπάρχει για να στηρίξουμε τους παραγωγούς μας». Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε «στην επιστροφή του ΕΦΚ, στις επιδοτήσεις για τα λιπάσματα και τις ζωοτροφές».

«Ο αγροτικός τομέας όπως και το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας βρίσκεται αντιμέτωπος με τις δυσμενείς συνέπειες της εισαγόμενης κρίσης», υπογράμμισε.

Σε ό,τι αφορά την αισχροκέρδεια ανέφερε ότι «οι έλεγχοι από την πλευρά τους κράτους είναι συνεχείς». «Μέρος των αυξημένων τιμών σε μια σειρά από προϊόντα οφείλεται σε κάποιο κομμάτι και σε αυξημένες τιμές που απολαμβάνουν και οι παραγωγοί» πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου.

Ολόκληρη η ενημέρωση – Το σχετικό απόσπασμα από το 44:19

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα