Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΓεωργιάδης για καύσιμα: Όταν είμαστε έτοιμοι θα κάνουμε ανακοινώσεις

Γεωργιάδης για καύσιμα: Όταν είμαστε έτοιμοι θα κάνουμε ανακοινώσεις

«Παράθυρο» για νέα μέτρα λόγω των αυξημένων τιμών στα καύσιμα, άφησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνης Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στην παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ως προς την μείωση των λογαριασμών ρεύματος σημειώνοντας ότι είναι η μεγαλύτερη παρέμβαση σε όλη την Ευρώπη.

Δεν είναι ευθύνη της κυβέρνησης οι αυξήσεις στο ρεύμα και στα καύσιμα, αλλά δεν θα αφήσουμε τον λαό να δεινοπαθήσει, συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς αν έρχονται παρεμβάσεις για τα καύσιμα, είπε πως «και για τα καύσιμα, στο μέτρο που το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά, η κυβέρνηση είναι εδώ για να δώσει λύση. Η βούληση είναι κάθε φορά που έχουμε περίσσευμα, να επιστρέφει στον κόσμο, εκεί που ‘πονάει ο κόσμος. Σήμερα ‘πονάει’ στα καύσιμα».

Ωστόσο, είπε ότι οι ανακοινώσεις γίνονται πάντα από το αρμόδιο υπουργείο, δηλαδή το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο αναζητεί τον δημοσιονομικό χώρο, χωρίς να φεύγουμε από τους δημοσιονομικούς στόχους.

Όταν είμαστε έτοιμοι θα κάνουμε ανακοινώσεις
Όταν είμαστε έτοιμοι, θα κάνουμε τις ανακοινώσεις, είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να βρεθεί στο στόχαστρο των αγορών. ‘Ολα πρέπει να γίνουν με ευαισθησία και ευθύνη, τόνισε.

Καθήκον όλων είναι να πάμε με κοινωνική αλληλεγγύη και να βοηθήσουμε αυτόν που έχει ανάγκη, σημείωσε ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Άναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Όσοι ζητάνε μείωση του φορου στα καύσιμα, θα πρέπει να πουν και πού θα βρεθούν τα λεφτά».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα