Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΈντονη αντιπαράθεση Μητσοτάκη-Τσίπρα στη Βουλή

Έντονη αντιπαράθεση Μητσοτάκη-Τσίπρα στη Βουλή

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, μετά την ομιλία του Χρήστου Στυλιανίδη αναφορικά με την κυβερνητική διαχείριση της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα, που άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και τόνισε ότι «λέει ψέματα, για να αποφύγει την ευθύνη», ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε: «Εγώ εξασφάλισα 2.000 ευρώ για τους οδηγούς που ταλαιπωρήθηκαν στην Αττική Οδό». Επίσης, απαντώντας στον Τσίπρα, που νωρίτερα τον είχε κατηγορήσει για «προσχηματική συγγνώμη», ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως ακόμα και αν η «συγγνώμη της κυβέρνησης είναι προσχηματική, είναι καλύτερη από την καμία συγγνώμη του ΣΥΡΙΖΑ για τους 120 νεκρούς στο Μάτι».«Δεν ζητήσατε ποτέ συγγνώμη ούτε για το Μάτι ούτε για τη Μάνδρα», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Πρωθυπουργού.

Αλ. Τσίπρας: «Δεν είναι ρόλος μεσίτη ο ρόλος του πρωθυπουργού»

«Είναι δυνατόν να μας λέτε ότι δεν έχουμε σύγχρονα ραντάρ ενώ δεν είχατε την πρόνοια να πατήσε ρέκορντ και να καταγράψετε τι είπε ο καθένας. Και θέλετε να σας πιστέψουμε;;; Μας λέτε ψε΄μματα για να αποφύγετε την ευθύνη», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Δεν έκλεισε μόνο η Αττική Οδός. Έκλεισαν κι άλλοι δρόμοι. Θα μας πείτε που κάνατε λάθος; Μια ζωή πετάτε το μπαλάκι αλλού. Θα αναλάβετε ποτέ καμία ευθύνη;» τόνισε ακόμη. Και προσέθεσε: «Ή είστε κατσαπλιάδες στις διαδικασίες σας ή μας λέτε ψέματα για να αποφύγετε την ευθύνη αυτό δεν αξίζει στον ελληνικό λαό, δεν αξίζει στους Έλληνες πολίτες. Όταν ζητάτε συγνώμη θα εξηγείτε το λόγο που κάνατε λάθος».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα