Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΚωνσταντίνος Μπογδάνος: Ιδρύει τη νέα πολιτική κίνηση «Εθνική Συμφωνία»

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ιδρύει τη νέα πολιτική κίνηση «Εθνική Συμφωνία»

- Advertisement -

Ο κύβος πλέον ερρίφθη και ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος προχωρά στην ίδρυση πολιτικής κίνησης με το όνομα «Εθνική Συμφωνία».Όπως είχε γράψει από την Κυριακή το «ΘΕΜΑ», τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν, κατά τα φαινόμενα, στις αρχές Απριλίου στην Αθήνα. Πιθανότερη ημερομηνία είναι η 5η Απριλίου, από το ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός. Ο ίδιος θα απευθύνει προσκλητήριο σε όποιον βρίσκεται εκτός ΝΔ και κινείται στον φιλελεύθερο-συντηρητικό χώρο.

Το προσκλητήριο απευθύνεται, μεταξύ άλλων, και στον Θάνος Τζήμερο και τον Φαήλο Κρανιδιώτη, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν το παρών στο κεντρικό ξενοδοχείο που θα γίνει η παρουσίαση, μιας και οι τρεις φαίνεται να έχουν στα σπάργανα εκλογική συνεργασία. Προσκεκλημένα πάντως θα είναι στελέχη που προέρχονταν από τη ΝΔ και πλέον είναι εκτός, ακόμα και παλιοί «καραμανλικοί», ενώ ο ίδιος έχει πέριξ του έναν πυρήνα ανθρώπων που θα αποτελέσουν και μαγιά της πολιτικής αυτής κίνησης.

Ο κ. Μπογδάνος, πάντως, χτίζει και ευρωπαϊκές γέφυρες για τον νέο σχηματισμό, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στις Βρυξέλλες ως ομιλητής σε συνέδριο που διοργάνωσε το Ευρωπαϊκή Συντηρητικό Κόμμα (ECR) και το αμερικανικό think tank Edmund Burke Foundation. Στις Βρυξέλλες ο κ. Μπογδάνος είδε και τον Ουκρανό πρέσβη στην Ε.Ε., ενώ έκανε και επαφές με στελέχη του ευρύτερου συντηρητικού χώρου.

Ο ίδιος, πάντως, σε συνομιλητές του εμφανίζεται υπέρ ενός «κόμματος αξιών», με την «Εθνική Συμφωνία» να είναι το πρόπλασμα αυτού.

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα