Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΧαρείτε τον ήλιο, χαλάει ο καιρός - H πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου...

Χαρείτε τον ήλιο, χαλάει ο καιρός – H πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου (Βίντεο)

Λαμπερός ήλιος τα Χριστούγεννα, επιδείνωση από το Σάββατο. Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου από τα τέλη Νοεμβρίου.

Χριστούγεννα σαν… Πάσχα και λόγω lockdown και λόγω ανοιξιάτικου καιρού. Σήμερα ο ήλιος θα λάμπει και η θερμοκρασία θα είναι πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή, όμως από το Σάββατο αναμένεται επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες.

Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε χαρακτηριστικά στην τελευταία του πρόγνωση:

«Φίλες και φίλοι ολοκληρώνοντας την επαλήθευση της μηνιαίας αναλογικής μου εκτίμησης, η οποία εκδόθηκε στις 30 Νοεμβρίου δηλαδή πριν περίπου από 23 ημέρες, θα ήθελα να σας πω και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ και πώς ναι συμφωνώ μαζί σας, ότι η επιτυχία της και μάλιστα ΑΝΑ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ φαίνεται ότι πάει να ξεπεράσει κάθε προσδοκία μου. Οπως βλέπετε ακόμα και στα τέλη του Δεκέμβρη παρόμοια φαίνεται να είναι η διάταξη στα βαρομετρικά συστήματα με αυτή της αναλογικής μου εκτίμησης!»

Μάλιστα στις 18 Δεκεμβρίου είχε αναφέρει ότι παραμένει «γρίφος» τι ακριβώς θα γίνει και δεν είχε αποκλείσει χιόνια σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας από τις 26 Δεκεμβρίου και μετά.

Κάτι που έχει αποτυπωθεί και στην αναλογική εκτίμηση από τις 30 Νοεμβρίου! . Θα μου πείτε τι σημαίνει τώρα αυτό, για μας αφού στο κείμενο μου είχα πει για πιθανότητα χειμωνιάτικων καταστάσεων στη Βόρεια Ελλάδα το τρίτο δεκαήμερο και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να επαληθεύεται στην περιοχή μας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα