Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΟ καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Αίθριος γενικά καιρός με τοπικές νεφώσεις. Μικρή περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας. Μεταφορά Σαχαριανής σκόνης στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Άνεμοι έως 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Μεταφορά Σαχαριανής σκόνης αναμένεται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 4 έως 26 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 29-30 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 5 έως 27 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 6 έως 30-31 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 30-31 βαθμούς Κελσίου, στα Επτάνησα από 10 έως 23-24 βαθμούς Κελσίου και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 9 έως 30-31 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά τους 27-28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 και τοπικά 4 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 και τοπικά 4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25-26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24-25 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα