Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΟ καιρός σήμερα - Πόσο θα πέσει η θερμοκρασία

Ο καιρός σήμερα – Πόσο θα πέσει η θερμοκρασία

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα στη Θράκη και στα ορεινά της κεντρικής και νότιας χώρας, ισχυροί βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρώτες πρωινές και βραδινές ώρες, θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα νησιά του Αιγαίου.
Πιο αναλυτικά:

Για την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη Στερεά Ελλάδα, στην Πελ/νησο και τη Θράκη, και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Στον Έβρο θα σημειωθεί χιονόπτωση ή χιονόνερο ακόμη και σε πεδινές περιοχές. Παγετός θα σημειωθεί στα βόρεια ηπειρωτικά τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 8 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 6 βαθμούς), 0 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 2 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -3 έως 9 βαθμούς), 6 έως 14 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 6 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 4-5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο πολύ ισχυροί έως 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς 2-3 μποφόρ.

Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Πέμπτη 16/12 στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς 2-3 μποφόρ και στα ανατολικά έως 4 μποφόρ τις πρωινές ώρες, βαθμιαία όμως θα εξασθενήσουν.

Σχεδόν αίθριο καιρό με παροδικές νεφώσεις περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 16/12. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Πηγή: meteo

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα