Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΟ καιρός σήμερα, Μ. Πέμπτη

Ο καιρός σήμερα, Μ. Πέμπτη

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατα περιόδους πυκνότερες, πιθανότητα τοπικών βροχών στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά, συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα κυρίως στα δυτικά και κεντρικά τμήματα, ισχυροί νοτιοανατολικοί άνεμοι στο Κεντρικό και Νότιο Ιόνιο, θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά:

Για τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2022 προβλέπεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στη Μακεδονία και στα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, κυρίως στα δυτικά και κεντρικά τμήματα της χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 18 βαθμούς), 6 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 23 βαθμούς), 8 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 5 έως 21 βαθμούς), 10 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 10 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο Βορειοανατολικό Αιγαίο και τις βραδινές ώρες στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, βαθμιαία ενισχυόμενοι σε μέτριους 5 μποφόρ και από το απόγευμα στο Κεντρικό και Νότιο Ιόνιο σε ισχυρούς 6 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες περιμένουμε τη Μεγάλη Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε τη Μεγάλη Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Πηγή: Meteo.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα