Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΟ καιρός σήμερα - Η πρόγνωση για τη Θεσσαλονίκη

Ο καιρός σήμερα – Η πρόγνωση για τη Θεσσαλονίκη

Αίθριος γενικά καιρός με παροδικές νεφώσεις. Από τις βραδινές ώρες βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα δυτικά-βορειοδυτικά. Περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας. Άνεμοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022 αναμένονται παροδικές νεφώσεις σε μεγάλο μέρος της χώρας και πιθανώς τοπικές βροχές σε τμήματα του Βορείου Ιονίου και της Ηπείρου. Από τις βραδινές ώρες βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται σε τμήματα του Ιονίου, της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς, της Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και πιθανώς τοπικά της Θεσσαλίας και της Δυτικής Μακεδονίας. Τα φαινόμενα στα δυτικά-βορειοδυτικά είναι πιθανό να είναι ισχυρά και να συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις. Προς τις πρωινές ώρες της Κυριακής τα φαινόμενα είναι πιθανό να επεκταθούν ανατολικά και στα υπόλοιπα τμήματα της Μακεδονίας και τοπικά στην Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 30-31 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 31-33 βαθμούς, στην Ήπειρο από 10 έως 33-35 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 10 έως 35-36, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 35-36 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 29-31 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 17 έως 35-36 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό με παροδικές αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30-31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Τις νυχτερινές ώρες προς τις πρωινές ώρες της Κυριακής είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις εώς 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30-31 βαθμούς.

Πηγή: Meteo

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα