Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠεριβάλλονweatherΝέος καύσωνας - Πού και πότε ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 41...

Νέος καύσωνας – Πού και πότε ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 41 βαθμούς (Χάρτες)

Προ των πυλών είναι νέος καύσωνας στη χώρα, καθώς ο υδράργυρος αναμένεται να σημειώσει άνοδο τις επόμενες ημέρες, φτάνοντας μάλιστα ακόμα και τους 41 βαθμούς Κελσίου.

Για σήμερα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά της βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στο Ιόνιο έως 5 και στο Αιγαίο μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και θα φθάσει στα ηπειρωτικά τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.Καιρός

Ο καιρός την Τετάρτη

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6, στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα και θα φθάσει, στα ηπειρωτικά τους 38 με 39 και τοπικά τους 40 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου και του ανατολικού Αιγαίου τους 34 με 36 βαθμούς, ενώ στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη δεν θα ξεπεράσει τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Έρχεται νέος καύσωνας με 42άρια - Πού θα πότε θα (Χάρτες)

Ο καιρός την Πέμπτη

Γενικά αίθριος καιρός. Τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.

Καιρός: Νέος καύσωνας με 42άρια - Πού και πότε ο υδράργυρος θα πιάσει κόκκινο (Χάρτες)

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα