Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠεριβάλλονweatherΚαιρός - Τσατραφύλλιας: Εξαφανίστηκε ο Ιούνιος, περισσότερη ζέστη από το κανονικό και...

Καιρός – Τσατραφύλλιας: Εξαφανίστηκε ο Ιούνιος, περισσότερη ζέστη από το κανονικό και Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο

- Advertisement -

Ο φετινός Ιούνιος είναι σίγουρο ότι θα γράψει ιστορία με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που καταγράφονται, γράφει ο μετεωρολόγος – Η πρόγνωση για το επόμενο διήμερο

«Εξαφανίστηκε φέτος ο Ιούνιος». Σε αυτήν τη διαπίστωση προχωρά ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας γράφοντας για τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που έκαναν την εμφάνισή τους ήδη από την αρχή του καλοκαιριού.

Κάνοντας μία πρόγνωση για τους επόμενους μήνες, προβλέπει παρατεταμένη ζέστη και κύματα καύσωνα μέχρι και τον Σεπτέμβριο: «Σε ένα καλοκαίρι που εξελίσσεται πολύ θερμό, οι μακροπρόθεσμες προγνώσεις δίνουν σήμα για περισσότερη ζέστη από το κανονικό και τους υπόλοιπους μήνες (Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβρη)».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια:

«Εξαφανίστηκε φέτος ο Ιούνιος! Καλοκαίρι χωρίς Ιούνιο έχουμε ξαναζήσει;».

«Ο φετινός Ιούνιος είναι σίγουρο ότι θα γράψει ιστορία με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που καταγράφονται. Μάλιστα αν ήταν Ιούλης θα ήταν πολύ πιο ζεστός από πολλούς του παρελθόντος! Σε ένα καλοκαίρι που εξελίσσεται πολύ θερμό, οι μακροπρόθεσμες προγνώσεις δίνουν σήμα για περισσότερη ζέστη από το κανονικό και τους υπόλοιπους μήνες (Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβρη)».

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα