Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠεριβάλλονweatherΚαιρός: Θερμοκρασίες σε «πτώση» - Σαββατοκύριακο με βροχές και σκόνη (ΧΑΡΤΕΣ)

Καιρός: Θερμοκρασίες σε «πτώση» – Σαββατοκύριακο με βροχές και σκόνη (ΧΑΡΤΕΣ)

Βροχερός αναμένεται ο καιρός το Σαββατοκύριακο, με καταιγίδες να προβλέπονται κυρίως στα νοτιοδυτικά.Τα περισσότερα φαινόμενα επηρεάζουν τον ηπειρωτικό «κορμό» της χώρας μας.  Με ήπιες θερμοκρασιακές τιμές ξεκίνησε η σημερινή ημέρα όμως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο θα έχουμε άστατο καιρό.

Για το Σάββατο αναμένονται αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες με τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν στα νοτιοδυτικά, ενώ ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα κεντρικά και τα νότια.

emy_kairos_savvato

 

Την Κυριακή τώρα, προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία στα νοτιοδυτικά σποραδικές καταιγίδες και συνεχίζει να ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά νοτιοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση, στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί έως 6 μποφόρ.

kairos_sk_kiriaki_emy

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό σήμερα σε όλη τη χώρα 

-Τοπικές νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας με λίγα φαινόμενα στα βόρεια το επόμενο διήμερο και περισσότερα το Σαββατοκύριακο

-Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή

-Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 και τοπικά τα 6 μποφόρ στα πελάγη με ενίσχυση από την Παρασκευή

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα