Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑρναούτογλου: Πότε υποχωρεί το κύμα ζέστης - Οι θερμοκρασίες το επόμενο 10ήμερο

Αρναούτογλου: Πότε υποχωρεί το κύμα ζέστης – Οι θερμοκρασίες το επόμενο 10ήμερο

Τις θερμοκρασίες το επόμενο 10ήμερο στην Ελλάδα παρουσίασε ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου, σε ανάρτησή του στο Facebook. Όπως τονίζει, θα υποχωρήσει σταδιακά το κύμα ζέστης σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία -κυρίως από αρχές Αυγούστου- όπου και δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια αστάθεια στα ηπειρωτικά.

Όπως διευκρινίζει, οι θερμοκρασίες αφορούν τη μέση μέγιστη θερμοκρασία για τα πεδινά της ηπειρωτικής Ελλάδας. Σε κλειστές πεδινές περιοχές μακριά από τη θάλασσα, υπολογίστε έως και 1-2 βαθμούς υψηλότερη τη θερμοκρασία. Στα ορεινά, παράκτια, νησιά Αιγαίου, Κρήτη υπολογίστε 3-5 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Σταδιακή υποχώρηση του κύματος ζέστης “ψιθυρίζουν” τα προγνωστικά στοιχεία κυρίως από αρχές Αυγούστου όπου και δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια αστάθεια στα ηπειρωτικά!

Η μέση πορεία της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα μας το επόμενο 10ήμερο με μια μόνο ματιά! Για να υπολογίσετε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή σας διαβάστε προσεκτικά το κείμενο στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα