Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΈρχονται βροχές από την Κυριακή

Έρχονται βροχές από την Κυριακή

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από την Κυριακή.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας θα είναι οι βροχές και οι καταιγίδες, οι οποίες θα έρθουν στη χώρα από τα δυτικά. Αναφορικά με τον σημερινό καιρό, αυτός θα είναι αίθριος, ωστόσο θα εμφανιστούν βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας, κυρίως στα νοτιοανατολικά.

Η σημερινή ανάλυση Κολυδά για τον καιρό που θα επικρατήσει τις επόμενες ημέρες

Γενικά αίθριος καιρός το επόμενο διήμερο και μόνο στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα την Παρασκευή θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα και σποραδικές καταιγίδες το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα για την εποχή.

-Την Κυριακή αλλαγή του καιρού κυρίως στα δυτικά τα κεντρικά και τα βόρεια με τοπικές βροχές, που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες που πιθανόν να είναι τοπικά ισχυρές στα δυτικά. Στα πελάγη οι νοτιάδες τοπικά θα φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ και θα έχουμε μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

-Τη Δευτέρα τα φαινόμενα στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο, θα είναι κατά τόπους ισχυρά αλλά σταδιακά από τα δυτικά θα εξασθενήσουν.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα