Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠεριβάλλονweatherΈρχεται κακοκαιρία την επόμενη εβδομάδα

Έρχεται κακοκαιρία την επόμενη εβδομάδα

Αύριο, Πέμπτη (15/2), θα συνεχιστούν οι βροχές προς τα ανατολικά και νότια τμήματα (ανατολική Στερεά, Εύβοια, βορειοανατολική Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Κρήτη), ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα κυριαρχήσει ηλιοφάνεια, με λίγες συννεφιές. Επίσης, οι βοριάδες θα επιμείνουν μέσα στο Αιγαίο. Παράλληλα θα σημειωθεί και μικρή πτώση της θερμοκρασίας, με το υδράργυρο να αγγίζει τους 14 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια, τους 17 στην κεντρική Ελλάδα και τους 18 στα νότια.

Την Παρασκευή (16/2), θα περιοριστεί το κύμα κακοκαιρίας προς την περιοχή της Κρήτης, για να αρχίσει ο καιρός να βελτιώνεται από τα βόρεια προς τα νότια. Από το Σάββατο (17/2) αναμένεται να ανέβει και άλλο η θερμοκρασία, έως και τις αρχές της επόμενης εβδομάδας που αναμένεται να έρθει ένα νέο κύμα κακοκαιρίας, με νοτιάδες και βροχοπτώσεις. «Μπορεί ημερολογιακά να βρισκόμαστε στον χειμώνα, αλλά ο καιρός θυμίζει περισσότερο άνοιξη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρουσάκης.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15-02-2024
Στην ανατολική και νότια χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στο Αιγαίο σποραδικές καταιγίδες, που το βράδυ θα περιοριστούν στα νότια. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά και τα ορεινά της Κρήτης. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 12 με 13 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-02-2024
Στην ανατολική και νότια χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Κρήτης τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά ως προς τις μέγιστες τιμές της.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17-02-2024
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά και νότια με ασθενείς τοπικές βροχές.
Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18-02-2024
Στα ανατολικά λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα νοτιοανατολικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα