Αρχική Περιβάλλον weather Έρχεται το Σαββατοκύριακο – Ώρα για μπάνιο στη Χαλκιδική

Έρχεται το Σαββατοκύριακο – Ώρα για μπάνιο στη Χαλκιδική

Σταδιακή αξιοσημείωτη άνοδο αναμένεται να παρουσιάσει η θερμοκρασία στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Ειδικότερα,  η ατμοσφαιρική κυκλοφορία πάνω από την Ευρώπη τις επόμενες ημέρες θα ευνοήσει τη μεταφορά θερμών αερίων μαζών από τη Βόρεια Αφρική προς την Ελλάδα, με αποτέλεσμα τη σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Η κορύφωση αυτής της θερμής μεταφοράς αναμένεται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, όταν δεν αποκλείεται κατά τόπους η θερμοκρασία στη χώρα να πλησιάσει τους 36-37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Χαλκιδική, και πιο συγκεκριμένα στη Σιθωνία το Σάββατο και την Κυριακή,  18 και 19 Σεπτεμβρίου, θα έχει χαμηλούς ανέμους ως άπνοια και θερμοκρασία άνω των 32 βαθμών κελσίου τις μεσημβρινές ώρες. Και στην Κασσάνδρα ο καιρός θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά ενώ οι άνοδο θα παρουσιάσουν και οι ελάχιστες τιμές θερμοκρασίας.

Ευκαιρία λοιπόν για μια τελευταία βουτιά, μια απόδραση που θα σφραγίσει το καλοκαίρι καθώς αμέσως μετά προβλέπεται αλλαγή στο σκηνικό του καιρού.

Χορηγοί Επικοινωνίας

Must Read

- Advertisement -S-