Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠεριβάλλονpets-seleoΦρίκη: Έδεσαν σκύλο σε γέφυρα

Φρίκη: Έδεσαν σκύλο σε γέφυρα

Ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισαν οι περαστικοί έξω από το χωριό Αρβανίτη στον νομό Ηλείας, όπου άγνωστοι είχαν δέσει στα κάγκελα της γέφυρας που υπάρχει έξω από το χωριό Αρβανίτη έναν σκύλο.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Φιλοζωικού Συλλόγου Κρεστένων Νοιάζομαι:

Χθες λάβαμε τηλεφώνημα από φίλη μας που ζει στην Αθήνα σχετικά με ένα δημοσίευμα στα social media που αφορούσε ένα σκυλάκι το οποίο κάποιος άθλιος είχε δέσει στα κάγκελα της μικρής γέφυρας που υπάρχει έξω από το χωριό Αρβανίτη. Το ζώο το είχε εντοπίσει ένας νεαρός που απευθύνθηκε όπου μπορούσε ζητώντας βοήθεια χωρίς καμία ανταπόκριση. Δυστυχώς όταν ενημερωθήκαμε και φτάσαμε στο ζώο, το ζώο ήταν νεκρό. Το βρήκαμε κρεμασμένο από τα κάγκελα της γέφυρας.
Το μέλος του σωματείου μας κάλεσε αμέσως το αστυνομικό τμήμα του Πύργου το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα και έστειλε αμέσως περιπολικό. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τον Δήμο του Πύργου που παρόλο που είχε την υποχρέωση να στείλει συνεργείο άμεσα να περισυλλέξει το ζώο και να το στείλει στην κτηνιατρική υπηρεσία, μας είχε να ξεροσταλιάζουμε τουλάχιστον 3 ώρες και αποφάσισε να δράσει μετά από μαραθώνιο τηλεφωνημάτων και από εμάς και από την αστυνομία.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την αστυνομία για την άψογη αντιμετώπιση του περιστατικού, και τους αστυνομικούς που παρέμειναν στον χώρο μέχρι να έρθει αντικατάσταση παρόλο που είχε λήξει η βάρδια τους.
Το σκυλί ανήκε σε κάποιον από το Αρβανίτη ή από τα γύρω χωριά.
Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει τον κηδεμόνα του παρακαλούμε να μας ενημερώσει..

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα