Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠεριβάλλονpets-seleoΠώς να βοηθήσετε το σκυλάκι ή το γατάκι σας να δροσιστεί στον...

Πώς να βοηθήσετε το σκυλάκι ή το γατάκι σας να δροσιστεί στον καύσωνα

- Advertisement -

Η επέλαση του καύσωνα προκαλεί ανησυχία σε πολλούς γονείς κατοικιδίων, οι οποίοι αναρωτιούνται πώς μπορούν να βοηθήσουν το σκυλάκι ή το γατάκι τους να δροσιστεί.

Το κλιματιστικό, δυστυχώς, δύσκολα μπορεί να καίει όλη μέρα, και το μαλλιαρό παιδί σας σίγουρα αναζητά μια ανάσα ανακούφισης από την υπερβολική ζέστη.

Ευτυχώς, λύση στο πρόβλημά σας υπάρχει, κι έχει τη μορφή ενός πολύ απλού αλλά θαυματουργού αξεσουάρ: πρόκειται για το ειδικό στρώμα ψύξης για σκύλους και γάτες, το οποίο υπόσχεται να κρατήσει δροσερό το αγαπημένο σας ζώο συντροφιάς για ώρες, χωρίς να χρειάζεται φόρτιση ή χρήση ψυγείου.

Στο παρακάτω video, η Βίκυ Βλάχου, Area Manager στα Pet City, μοιράζεται μαζί μας τα οφέλη ενός στρώματος ψύξης και πώς αυτό θα κρατήσει τον χνουδωτό σου φίλο δροσερό για ώωωρες.

Το στρώμα ψύξης για κατοικίδια μοιάζει με μικρό στρώμα θαλάσσης. Διαθέτει εξωτερικό κάλυμμα από PVC, είναι φιλικό προς το περιβάλλον, και εσωτερικά περιέχει ένα ειδικό ψυκτικό gel που μπορεί να διατηρεί χαμηλή τη θερμοκρασία στην επιφάνεια του στρώματος, ακόμα κι όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι αρκετά υψηλή.

Το στρώμα αυτό βγαίνει σε διαφορετικά μεγέθη, ώστε να μπορεί να κάθεται, να ξαπλώνει, και να κοιμάται άνετα το κατοικίδιό σας, ανάλογα με το μέγεθός του. Αποτρέπει την υπερθέρμανση, τη θερμοπληξία, και την αφυδάτωση σε περιόδους καύσωνα. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, καθώς επαναψύχεται αυτόματα μετά από 15-20 λεπτά μη χρήσης. Η θερμοκρασία του μπορεί να φτάσει έως και τους 10 βαθμούς κελσίου κάτω από τη θερμοκρασία δωματίου και να τη διατηρήσει σε σταθερά επίπεδα για 4 ώρες συνεχούς χρήσης.

Διπλώνεται εύκολα ώστε να αποθηκεύεται και να μεταφέρεται παντού. Τέλος, είναι ασφαλές για τον σκύλο ή τη γάτα σας, καθώς παρασκευάζεται από μη τοξικά υλικά φιλικά προς το δέρμα των κατοικιδίων αλλά και στο περιβάλλον, και αποτελείται από υλικό ανθεκτικό στα δαγκώματα και στις γρατζουνιές.

topetmou.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα