ΟΑΣΘ - seleo.gr

Τέλη Σεπτεμβρίου τα νέα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη Κατηγορία Θεσσαλονίκη

Τέλη Σεπτεμβρίου τα νέα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη

Tην εκτίμηση πως μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου θα ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και θα κυκλοφορεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης ένα μέρος των 50 λεωφορείων που αγοράστηκαν από τη Λειψία της Γερμανίας και των 180 που αποκτήθηκαν μέσω leasing, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σκόδρας.

Πέτσας για ΟΑΣΘ:''H Θεσσαλονίκη παίρνει μεγάλη ανάσα στις μεταφορές'' Κατηγορία Θεσσαλονίκη

Πέτσας για ΟΑΣΘ:''H Θεσσαλονίκη παίρνει μεγάλη ανάσα στις μεταφορές''

«Η Ελλάδα με μεθοδικότητα και συνέπεια εμπεδώνει την πεποίθηση σε όλο τον κόσμο ότι αποτελεί παράγοντα ειρήνης και σταθερότητας σε όλη τη ΝΑ Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Έτσι θα είναι από μέσα τα νέα λεωφορεία του ΟΑΣΘ (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ) Κατηγορία Θεσσαλονίκη

Έτσι θα είναι από μέσα τα νέα λεωφορεία του ΟΑΣΘ (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη και τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών, Νίκο Σταθόπουλο.

ΟΑΣΘ: Μεταφορά μαθητών με κάρτες απεριόριστων διαδρομών Κατηγορία Θεσσαλονίκη

ΟΑΣΘ: Μεταφορά μαθητών με κάρτες απεριόριστων διαδρομών

Με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα μεταφέρονται και τη νέα σχολική χρονιά μαθητές και μαθήτριες που διαμένουν σε περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης, όπου υπάρχουν γραμμές δημόσιας συγκοινωνίας που εξυπηρετούν τις ανάγκες της μεταφοράς τους από το σπίτι στο σχολείο και πίσω πάλι στο σπίτι.

Στη Θεσσαλονίκη για μετρό και ΟΑΣΘ σήμερα ο Κ. Καραμανλής Κατηγορία Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη για μετρό και ΟΑΣΘ σήμερα ο Κ. Καραμανλής

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλής -μαζί με τους γενικούς γραμματείς Υποδομών και Μεταφορών- προετοιμάζοντας το "έδαφος" για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην πόλη,

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS