Αρχική ΜΜΕ Tο νέο απόκτημα του ALPHA για τον Χρήστο Φερεντίνο μετά το Deal

Tο νέο απόκτημα του ALPHA για τον Χρήστο Φερεντίνο μετά το Deal

Αλλού το περιμέναμε κι από αλλού θα βγει. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί το διεκδίκησαν, ή για να το πω πιο σωστά, το έχουν διεκδικήσει, αλλά τελικά ο ALPHA κατάφερε να το αποκτήσει! Σκοπός τους μάλιστα είναι να καταφέρουν να το βγάλουν τη φετινή σεζόν με παρουσιαστή –βεβαίως, βεβαίως!- τον Χρήστο Φερεντίνο και όπως φαίνεται το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι θα είναι ο… διάδοχος του Deal.

Άλλωστε σε όσες χώρες έχει προβληθεί έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία και είναι λογικό στον ALPHA να εκτιμούν ότι με τον Χρήστο Φερεντίνο στο «τιμόνι» του θα έχουν ένα δυνατό όπλο στη μάχη της τηλεθέασης… και για φέτος… αλλά και για όλη την επόμενη σεζόν!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μου ο ALPHA απέκτησε τα δικαιώματα του Raid The Cage, (μετ: Επιδρομή στο Κλουβί), ενός πρωτότυπου και πολύ πετυχημένου ανά τον κόσμο τηλεπαιχνιδιού καθώς συνδυάζει γνώσεις αλλά και πολλή… πάρα πολλή δράση.

Με δύο λόγια, οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις με κάθε σωστή να τους δίνει περισσότερο χρόνο για το… άνοιγμα των πυλών ενός «κλουβιού» που μέσα του υπάρχουν πολλά αντικείμενα. Στο χρόνο αυτό λοιπόν μπορούν να κάνουν… επιδρομή στο «κλουβί» και να πάρουν ό,τι προλάβουν και ό,τι θέλουν… χωρίς να σημαίνει πως… ό,τι λάμπει είναι χρυσός! Αυτή είναι η… γενική ιδέα της δράσης, καθώς υπάρχουν πολλές δοκιμασίες για να ανοίξει το «κλουβί» και η… επιδρομή να φέρει κέρδη στους διαγωνιζόμενους, ή να αποδειχτεί… μάταια!

Να αναφέρουμε ότι για το Raid The Cage υπήρξαν… και υπάρχουν ακόμα… αρκετοί μνηστήρες στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο καθώς συνδυάζει γνώσεις, τρέξιμο, αγωνία, εκπλήξεις και πολλές ανατροπές, κατατάσσοντάς το στα πιο έντονα τηλεπαιχνίδια δράσης. Δεν είναι τυχαίο που προβάλλεται εδώ και χρόνια με επιτυχία σε πολλές… πάρα πολλές χώρες. Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στελέχη του ALPHA όχι μόνο θέλουν να βγάλουν το «Κλουβί» στον αέρα αλλά έχουν ήδη συζητήσει με τον Χρήστο Φερεντίνο να το αναλάβει και να το παρουσιάζει κάθε σαββατοκύριακο… αρχικά… καθώς εκτιμάται ότι την επόμενη σεζόν θα πάρει τη θέση του Deal στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού. Άλλωστε, ο Φερεντίνος έχει αποδείξει ότι γνωρίζει πολύ καλά την τυπολογία των τηλεπαιχνιδιών και με το Raid The Cage εκτιμάται ότι θα… κλείνονται πολλοί τηλεθεατές στη συχνότητα του ALPHA… για να τον δουν να κάνει παιχνίδι… όπως έχει αποδείξει ότι ξέρει να κάνει πολύ καλά…!

- Advertisement -

Must Read