Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕSurvivor All Star: 8 «ναι» και 1 προβληματικό «όχι»

Survivor All Star: 8 «ναι» και 1 προβληματικό «όχι»

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για το ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο μάλιστα ίσως επισπευστεί μετά την καθοδική πορεία του Love Island. Οκτώ παίκτες φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει για το Survivor All Star, μεταξύ των οποίων όμως δεν βρίσκεται ο… σταρ Γιώργος Αγγελόπουλος.

Σχεδόν καθημερινά είναι πλέον τα ρεπορτάζ για το Survivor All Star, το οποίο μπαίνει σιγά σιγά σε πρώτο πλάνο.

Σύμφωνα με το Πρωινό ANT1 και τον Γρηγόρη Μπάκα, οκτώ πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης είτε έχουν συμφωνήσει, είτε βρίσκονται κοντά στο να πουν το ναι. Αυτοί είναι οι Νίκος Μπάρτζης, Τζέιμς Καφετζής, Αλέξης Παππάς, Κατερίνα Δαλάκα, Σάκης Κατσούλης, Ελευθερία Ελευθερίου, Εύη Σαλταφερίδου και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Αξιοσημείωτη είναι η αρνητική απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου, η οποία μάλιστα πήρε μεγάλες διαστάσεις. Σε συνέχεια μάλιστα των πρόσφατων δημοσιευμάτων λίγο έλειψε να δημιουργηθεί κόντρα ανάμεσα στον Ντάνο και τον Γιώργο Λιανό, για την οποία βέβαι κανένας από τους δύο δεν ευθύνεται. Εν τέλει, το οριστικό ξεκαθάρισμα του Γιώργου Αγγελόπουλο, ότι δεν θα βρεθεί με κανέναν ρόλο στο ερχόμενο Survivor βάζει οριστικό φινάλε σε όλες τις φήμες.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 


Διαβάστε Ακόμα