Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕSurvivor All Star: Ποιοι παίκτες έχουν δεχθεί «πρόσκληση»

Survivor All Star: Ποιοι παίκτες έχουν δεχθεί «πρόσκληση»

Γεγονός είναι, σύμφωνα με τη δημοσιογράφος της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Έλενας Πολυκάρπου, το Survivor All Star, το οποίο αναμένεται να μεταδοθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Όπως ανέφερε η γνωστή ρεπόρτερ, «είναι 100% σίγουρο. Είναι γεγονός. Έχουν αρχίσει οι προσφορές στους παίκτες, έχουν αρχίσει να μαζεύουν το κοστολόγιο. Δηλαδή είσαι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, πόσα θες για να έρθεις. Τυχαίο το όνομα. Η τελευταία εξέλιξη αναφέρει ότι επειδή το κόστος θα είναι πάρα πολύ μεγάλο, ενδέχεται το Survivor να παίζει 7 μέρες την εβδομάδα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχουν δύο παίκτες που τους πήρε η παραγωγή και τους είπε «μην πάτε σε αυτό το project γιατί θα κάνουμε το All Star. Το ένα πρόγραμμα παίζει τώρα και το άλλο θα παίζει του χρόνου παράλληλα με το Survivor». Το ένα είναι reality επιβίωσης, το άλλο είναι μουσικό. «Πρόκειται για τον Ηλία Μπόγδανο. Ο Acun τον θέλει», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Πολυκάρπου.

«Σε κάποιους έχουν γίνει τηλέφωνα, σε κάποιους άλλους όχι ακόμα», τόνισε, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον αγαπημένο όλων των Survivors, «Ντάνο».

Πηγή: Znews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 


Διαβάστε Ακόμα