Αρχική ΜΜΕ Style me UP: Πρόωρο τέλος από OPEN – Το μεταφέρει ο Νίκος...

Style me UP: Πρόωρο τέλος από OPEN – Το μεταφέρει ο Νίκος Κοκλώνης

Τέλος για το Style me up στο OPEN, καθώς το ριάλιτι μόδας έριξε ξαφνικά αυλαία πριν το Πάσχα. Μάλιστα, ενώ είχαν ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες ότι θα γυριστούν 200 επεισόδια, τελικά γυρίστηκαν πολύ λιγότερα, λίγο πάνω από 150.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, ο λόγος της εσπευσμένης ολοκλήρωσης του παιχνιδιού δεν είναι ένας, αλλά μια σειρά από γεγονότα που οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Νίκος Κοκλώνης vs OPEN, Κορωνοϊός και… Τέλεια απόδραση!

Πρώτον, οι σχέσεις του Νίκου Κοκλώνη με το OPEN που δεν τις λες και σε καμία περίπτωση ειδυλλιακές. Αλλωστε, εδώ και πολύ καιρό ο παραγωγός και ιδρυτής της Barking Well Media ψάχνει να μεταφέρει το παιχνίδι σε άλλο κανάλι. Δεύτερον, ο κορωνοϊός και τα προβλήματα που δημιουργησε στις περισσότερες εκπομπές της τηλεόρασης με κρούσματα που ανέβαλαν γυρίσματα και για το τέλος σας κράτησα τον σημαντικότερο λόγο που δεν είναι άλλος από την “Τέλεια Απόδραση” του ALPHA.

Το νέο παιχνίδι του ALPHA με τον Χρήστο Φερεντίνο χρησιμοποίησε ως πλατό αυτό που είχε μέχρι πρότινος το Style me up με αποτέλεσμα όταν αποφασίστηκε να γίνει το παιχνίδι να δόθηκε εντολή στην έτερη παραγωγή του OPEN να ολοκληρώσει με συνοπτικές διαδικασίες τα γυρίσματα όσων επεισοδίων προλάβαιναν να παραδώσουν για να είναι συνεπείς με τις ημερομηνίες. Βλέπετε η λύση να πάνε σε νέο πλατό για τα 50 σχεδόν εναπομείναντα επεισόδια δεν συνέφερε κανέναν ούτε από άποψη οικονομική αλλά ούτε και χρονική με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η ολοκλήρωση του ριάλιτι με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Φυσικά, το τέλος του Style me up από το OPEN, τηλεοπτικά τουλάχιστον, θα το δούμε στις αρχές Ιουνίου και αυτό που μένει να δούμε είναι αν ο Νίκος Κοκλώνης θα καταφέρει να το μεταφέρει σε άλλο κανάλι και μαζί  τη Μαρία Μπακοδήμου, την Υβόννη Μπόσνιακ, τον Γιάννη Λάσκο και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

- Advertisement -

Must Read