Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕSTAR: Οριστικά εκτός πρωινού ο Βασάλος; Το φαβορί για τη θέση του

STAR: Οριστικά εκτός πρωινού ο Βασάλος; Το φαβορί για τη θέση του

Η πιο …μεγάλη ώρα πλησιάζει για το νέο πρωινό που ετοιμάζεται στο Star και αυτή δεν είναι άλλη από την ώρα των μεγάλων αποφάσεων. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι υπεύθυνοι θα κληθούν να επιλέξουν τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου από Σεπτέμβρη.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, εδώ και μέρες πραγματοποιούνται δοκιμαστικά από τα οποία έχουν περάσει πολλά πρόσωπα, με μοναδική σίγουρη την Μαίρη Αργυριάδου μέχρι στιγμής.

«Χαλάει» του Βασάλου στο πρωινό Star

Μεγάλη επιθυμία του καναλιού λοιπόν, ήταν στην κεντρική καρέκλα του πάνελ να καθίσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος με αφορμή τη συμμετοχή του στο “Asian express” του Star, βρισκόταν σε έντονες συζητήσεις με τους υπεύθυνους του σταθμού εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο φάινεται πως το κεφάλαιo αυτό κλείνει οριστικά, αφού ο πρώην παίκτης του Survivor δεν είπε τελικά το μεγάλο «ναι». Παρά το γεγονός ότι δέχτηκε στενό pressing δεν ενέδωσε και έτσι το ενδιαφέρον για το ανδρικό κομμάτι του πάνελ στράφηκε σε ένα άλλο πρόσωπο το οποίο ήδη έχει περάσει από δοκιμαστικά.

Φαβορί για τη θέση ο Ηλίας Γκότσης

Ο Ηλίας Γκότσης λοιπόν, είναι σύμφωνα με πληροφορίες,  ο επικρατέστερος αφού τα πήγε αρκετά καλά και επίσης  έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τον Κωνσταντίνο Βασάλο: γοητευτικός, αθλητικός και πρώην παίκτης Survivor με μεγάλη δημοφιλία. Μάλιστα, στο παρελθόν κι εκείνος έχει περάσει απο την θέση του πάνελ, όταν συμμετείχε στην εκπομπή που παρουσίαζαν η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Παύλος Σταματόπουλος.

Προφανώς, όμως, στο Star τα δοκιμαστικά συνεχίζονται αφού ο Ηλίας Γκότσης δεν έχει δώσει ακόμα τα χέρια και συνεχίζεται και ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος τους, ο οποίος αφορά στο δεύτερο γυναικείο όνομα που θα συμπληρώσει την ομάδα.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.Διαβάστε Ακόμα